Δύο νέες συνεργασίες franchise για το BARISTAS στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουλίου 2020
Δύο νέες συνεργασίες franchise για το BARISTAS στη Θεσσαλονίκη

Το BARISTAS συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με νέες συνεργασίες franchise στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από την Καλαμαριά, σύντομα αναμένουμε ακόμα δύο καταστήματα BARISTAS στο κέντρο της πόλης!

baristas-franchise-maketa

Tα καταστήματα BARISTAS αποτελούν καθημερινό προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ και του ποιοτικού σνακ. Ο χώρος τους εντυπωσιάζει τους περαστικούς, τραβώντας τα βλέμματα! Χρησιμοποιώντας ως βασικά υλικά το μέταλλο και το ξύλο, τα καταστήματα BARISTAS διακρίνονται για την industrial αισθητική τους, στην οποία εντάσσονται ορισμένα ρουστίκ στοιχεία και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

baristas-franchise-street-cafe

Με αφετηρία την πόλη των Φαρσάλων, το 2014, τα BARISTAS σημειώνουν σταθερά, αναπτυξιακή πορεία. Ακολούθησαν εταιρικά καταστήματα στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, ενώ μέσω συνεργασιών franchise δημιουργήθηκαν καταστήματα στις Σέρρες, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Καλαμαριά και τη Νέα Σμύρνη. Για το επόμενο διάστημα προβλέπεται η δημιουργία άλλων 5 καταστημάτων στο ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς και άλλων 10 στην υπόλοιπη χώρα!

baristas-franchise-snacks

H χαμηλή επένδυση και η δυνατότητα παροχής του εξοπλισμού με χρησιδάνειο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για το δυναμικό ξεκίνημα του νέου συνεργάτη – franchisee που θα γίνει μέλος της δυναμικής οικογένειας του BARISTAS!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του BARISTAS, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTAS