Δύο νέα καταστήματα Γρηγόρης σε Αθήνα και Ηράκλειο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Μαΐου 2024
Δύο νέα καταστήματα Γρηγόρης σε Αθήνα και Ηράκλειο

Δύο νέα franchise καταστήματα Γρηγόρης ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από την Παρασκευή 17/05/2024 στην Αθήνα (Αχαρνών 282) και στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Ν. Αλικαρνασσό (Λ. Καζαντζίδη & Μαυσώλου 133). Τα νέα καταστήματα Γρηγόρης υποδέχονται πλέον καθημερινά τους επισκέπτες τους, προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ και φαγητού.

Τα εκλεκτά blends καφέ του Γρηγόρη, τα πρωτότυπα ροφήματα, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ευφάνταστες σαλάτες, protein avocado bowls, burgers, hot dog, λαχταριστά γλυκίσματα, wellbeing & vegan προϊόντα, γίνονται ανάρπαστα κάθε στιγμής της ημέρας.

Συνεχής εξέλιξη του δικτύου Γρηγόρης

Το δίκτυο franchise της Γρηγόρης εξελίσσεται διαρκώς, με νέα καταστήματα να ανοίγουν σε ολοένα και περισσότερα σημεία της χώρας. Με πάνω από 350 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε κάθε γειτονιά στην Ελλάδα και το όραμά του είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Η πρόσφατη αλλαγή της Γενικής Διεύθυνσης της Γρηγόρης, την οποία ανέλαβε από την 1η Ιουνίου η Άννα Κολυβά, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δείχνει το πάθος της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη, με στόχο την ολιστική υποστήριξη των συνεργατών της.

γρηγόρης

Πλεονεκτήματα επιχειρηματικής πρότασης Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchising για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

• Η μεγάλη δύναμη και η καθολική αναγνωρισιμότητα του brand Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο κατάστημα.
• Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, που προσφέρει αυξημένη ημερήσια απόδειξη και κερδοφορία.
• Η συνεχής έρευνα και εξέλιξη καθώς και η ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις–απαιτήσεις της εστίασης, καθιστά τον Γρηγόρη συνεχώς επίκαιρo στις ανάγκες των καταναλωτών.
• Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
• Διά βίου εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση των franchisees από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.
• Προσήλωση στην ποιότητα και πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisees του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ