Δύο νέα Jackaroo spots έρχονται σύντομα σε Περιστέρι και Αγία Παρασκευή!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Μαΐου 2024
Δύο νέα Jackaroo spots έρχονται σύντομα σε Περιστέρι και Αγία Παρασκευή!

Δύο νέα καταστήματα Jackaroo αναμένεται να ανοίξουν σύντομα στο Περιστέρι και στην Αγία Παρασκευή, με την αλυσίδα να συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη. Το Jackaroo ήρθε για να υπερκαλύψει ένα κενό στον χώρο του ανερχόμενου street food και τα κατάφερε με το παραπάνω χάρη στις αντισυμβατικές όσο και πληθωρικές “Cook to order” προτάσεις. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη το κατάστημα στον Πειραιά. Η φήμη του Jackaroo απλώθηκε σε χρόνο dt σε όλο το λεκανοπέδιο και η ανάπτυξη πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας. Μετά το δεύτερο κατάστημα στην Κυψέλη, δεν άργησε να ανοίξει και τρίτο κατάστημα στο Νέο Κόσμο, ενώ τα δύο νέα καταστήματα σε Περιστέρι και Αγία Παρασκευή αποδεικνύουν τη δυναμική ανάπτυξη της αλυσίδας στην Αττική. Το Jackaroo κατακτά σημαντικό μερίδιο της αγοράς και επηρεάζει το street food στην Ελλάδα, μέσω της ανάπτυξής του με εταιρικά καταστήματα.

Jackaroo σάντουιτς

Το όραμα, η καινοτομία και η αυθεντικότητα

Το πολυβραβευμένο πλέον Jackaroo αποτελεί το απόλυτο must try της πόλης. Ήδη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παραγγελιών, ενώ έξω από τα καταστήματα επικρατεί ένα street party σε μόνιμη βάση. Ο επικεφαλής και εμπνευστής του Jackaroo, Μιχάλης Μαντζουράνης, έθεσε από την αρχή έναν ξεκάθαρο στόχο: να φέρει στην Ελλάδα το original αμερικάνικο fast food. Η γνώση και οι πρωτότυπες ιδέες επάνω στο “chicken finger” αλλά και η μαεστρία στα burgers αποτελεί την πρώτη ύλη του Jackaroo.

Η φιλοσοφία του sandwich

Από τα chicken melt brioche που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, μέχρι τα mega sandwiches με την πληθωρική γεύση, οι επιλογές δεν αφήνουν κανέναν απογοητευμένο. Και όλα αυτά με ολόφρεσκα αγνά υλικά και σε χαμηλές τιμές. Τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας και έτσι φτάνουν στα χέρια του κοινού ζεστά και νόστιμα.