Δύο νέα Bufala Gelato στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουνίου 2020
Δύο νέα Bufala Gelato στη Θεσσαλονίκη

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουν δύο πολύ βασικούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Τα δύο νέα Bufala Gelato στην οδό Τσιμισκή και στην παράλια της Θεσσαλονίκης. Η αλυσίδα franchise Bufala Gelato σερβίρει παγωμένους γλυκούς πειρασμούς και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για το φρέσκο παγωτό, τους συνδυασμούς του και το σερβίρισμά του.

bufala gelato franchise pagoto

Καταστήματα με διαδραστικό χαρακτήρα, τα Bufala Gelato έχουν ως κεντρικό πρωταγωνιστή το παγωτό που φτιάχνεται καθημερινά μέσα στα ανοιχτά εργαστήριά τους. Σήμα κατατεθέν των καταστημάτων αποτελεί φυσικά το παγωτό με βουβαλίσιο γάλα, με την χαρακτηριστική, μαστιχωτή υφή και την πλούσια γεύση, ενώ στα καταστήματα βρίσκουμε επίσης μεγάλη ποικιλία παγωτού από αγελαδινό γάλα. Άλλο ένα μοναδικό στοιχείο του concept είναι βέβαια η δημοφιλής buffle cone, ένα viral στοιχείο που φιγουράρει συνεχώς στα social media. Η ζύμη, παραδοσιακή ή σοκολατένια, φτιάχνεται την ώρα της παραγγελίας και προκαλεί τον καταναλωτή να παίξει μαζί της και να την γεμίσει με ότι υλικό μπορεί να φανταστεί!

bufala gelato franchise

Επίσης, στα καταστήματα σερβίρονται ποιοτικά ροφήματα, καφές, smoothies και milkshakes, που συνδυαστικά ανεβάζουν τη μέση απόδειξη των franchise καταστημάτων. Βασισμένο στη μακρόχρονη έρευνα, τις ποιοτικές πρώτες ύλες και τις κατοχυρωμένες συνταγές, το Bufala Gelato αφήνει το δικό του αποτύπωμα στο παγωτό καθημερινά με τις καινοτόμες προτάσεις που γίνονται αμέσως talk of the town!

Δομημένο για franchising το Bufala Gelato

Δομημένο εξ’ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το επιχειρηματικό μοντέλο του Bufala Gelato είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χτίζει αναγνωρισιμότητα και να διεισδύει δυναμικά στην αγορά. Πώς; Με τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία παράγονται στο ίδιο το κατάστημα! Το όφελος του συνεργάτη είναι διττό. Αφενός, λειτουργεί ένα διαδραστικό κατάστημα, που εντείνει στον πελάτη το αίσθημα της λαχτάρας να δοκιμάσει το γλύκισμα που έχει παραγγείλει, δημιουργώντας πιστότητα. Αφετέρου, τα προϊόντα του πηγαίνουν από την παραγωγή απευθείας στην κατανάλωση, χωρίς μεσάζοντες, γεγονός που μεταφράζεται ως χαμηλότερα logistics! Οι συνεργάτες του Bufala Gelato προμηθεύονται τις πρώτες ύλες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και έχουν την ευελιξία να διατηρούν value for money τιμές για τα προϊόντα τους.

bufala gelato franchise

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η ευκολία που παρέχει στον συνεργάτη ως προς τη διαχείριση. Η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας.

Πριν την απόκτηση του δικού του Bufala Gelato, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee εκπαιδεύεται στα υφιστάμενα καταστήματα, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι, ώστε να είναι έτοιμος να διευθύνει τη δική του επιχείρηση. Έπειτα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη, τόσο σε θέματα που αφορούν την παραγωγή και τα προϊόντα, όσο και στο στήσιμό τους. Εφόσον επιλεγεί το προσωπικό του, ο νέος συνεργάτης περνάει στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, η οποία είναι συμπεριφορική. Η ομάδα του Bufala Gelato του μεταδίδει όλη την αύρα και την εμπειρία της, την οποία στη συνέχεια, μεταφέρει ο ίδιος στο νέο «παιδί» της αλυσίδας.

Θες να γίνεις συνεργάτης του Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO