Δύο νέα Baristi Speciality Coffee σύντομα σε Νίκαια και Ζωγράφου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Αυγούστου 2020
Δύο νέα Baristi Speciality Coffee σύντομα σε Νίκαια και Ζωγράφου

Η αλυσίδα Baristi Speciality Coffee επεκτείνεται με νέα σημεία μέσω συνεργασιών franchise. Τέλος Αυγούστου αναμένεται η λειτουργία 2 νέων καταστημάτων στη Νίκαια (Πλατεία Δαβάκη 5) και στου Ζωγράφου (Δημοκρατίας 7), με αναβαθμισμένο σχεδιασμό!

baristi-speciality-coffee-franchise-new

Τα Baristi Speciality Coffee είναι καταστήματα με design υψηλής αισθητικής. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να αναπτύσσονται εύκολα και γρήγορα και να εντάσσονται στο ισχυρό δίκτυο της εταιρείας. Η ανάπτυξη αυτή γίνεται με άξονες την τεχνογνωσία και την εμπειρία που κατέχει η ομάδα της Baristi Speciality Coffee, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής που ακολουθείται από την εταιρεία.

baristi-speciality-coffee-franchise1

Εμπνευστής της Baristi Speciality Coffee, είναι ο Παναγιώτης Ανδρεσάκης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ. Η εταιρεία ξεκίνησε στα τέλη του 2013, με ένα ιδιόκτητο κατάστημα στην Αμφιάλη, ενώ το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο της κατάστημα, μέσω συνεργασίας franchise, στον Πειραιά. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 σημεία σε Πειραιά, Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Νέο Κόσμο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE