Δύο διακρίσεις για το Baristi στα Coffee Business Awards 2020

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκεμβρίου 2020
Δύο διακρίσεις για το Baristi στα Coffee Business Awards 2020

Το Baristi Speciality Coffee απέσπασε δύο βραβεία στα φετινά Coffee Business Awards 2020. ‘Top Coffee Chain Client Service’ και ‘Top Take Away / Delivery Coffee Shop Athens’ είναι οι διακρίσεις που κατέκτησε, τις οποίες και μας παρουσίασε υπερήφανα!

baristi-speciality-coffee-franchise

«Το να βλέπεις πως η σκληρή δουλειά που καταβάλλεις βγάζει καρπούς, σου δημιουργεί ένα υπέροχο συναίσθημα. Παραλαμβάνουμε αυτά τα δύο βραβεία με μεγάλη χαρά και με μεγάλη ευθύνη μαζί, δήνωντας υπόσχεση για ολοένα περισσότερη αποτελεσματική δουλειά και προσπάθεια στο μέλλον», αναφέρει ο Παναγιώτης Ανδρεσάκης, Ιδρυτής του Baristi Speciality Coffee.

baristi-speciality-coffee-franchise

Τα Barisrti ξεχωρίζουν στην αγορά για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 11 καταστήματα, ενώ νέα ανοίγματα έχουν προγραμματιστεί στo Κερατσίνι και τη Νέα Ιωνία, το 2021. «Αυτό που μας κέντρισε εξ’αρχής, ήταν το μοντέρνο design και δοκιμάζοντας το προϊόν, πείστηκα για μια συνάντηση με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης. Η ειλικρινής παρουσίαση της κατάστασης, το business plan και το επαγγελματικό στήσιμο των καταστημάτων, μας οδήγησε σε μια απόφαση ζωής: την επένδυση σε ένα κατάστημα Baristi Speciality Coffee», αναφέρει στο FRANCHISE SUCCESS, ο Γεράσιμος Γιαννούτσος, franchisee του δικτύου σε Πειραιά και Αιγάλεω.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE