Δυναμική ανάπτυξη του LOUKOUMOTHER’S στην αγορά του street pastry

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουνίου 2024
Δυναμική ανάπτυξη του LOUKOUMOTHER’S στην αγορά του street pastry

Με ένα δίκτυο πέντε καταστημάτων στο ενεργητικό του, το LOUKOUMOTHER’S αναδεικνύεται σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο «παίκτη» της αγοράς του street pastry. Οι λουκουμάδες της μαμάς και της γιαγιάς μας περιμένουν στα καταστήματα με τη vintage αισθητική σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Περιστέρι.

Εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού, το LOUKOUMOTHER’S εισέρχεται στη street κουλτούρα και τη διαμορφώνει με τα δικά του δεδομένα.

Παρέχει στον καταναλωτή πολλαπλές επιλογές τόσο για ένα πλήρες γεύμα όσο και για την απόλαυση ενός γλυκού επιδορπίου, σε περιβάλλον που θυμίζει ειδυλλιακή φωτογραφία στο Instagram, αλλά και με ένα βιωματικό concept.

LOUKOUMOTHER’S street pastry λουκουμάδες

Το LOUKOUMOTHER’S ξαφνιάζει ευχάριστα με την πρωτοτυπία και τη θαλπωρή του

Οι signature συνταγές κάνουν το δίκτυο LOUKOUMOTHER’S να ξεχωρίζει, καθώς εξελίσσει πρωτοποριακά, με τρόπο που ξαφνιάζει ευχάριστα, ένα παραδοσιακό προϊόν και τόσο έντονα ταυτισμένο στη συνείδηση του κοινού με την οικογενειακή θαλπωρή.

Η γλυκιά και comfort ατμόσφαιρα υπόσχεται γευστικές αποδράσεις στη διάρκεια της ημέρας από την πιεστική καθημερινότητα.

Με μοντέρνα οπτική ξαναέρχεται στο πιάτο μας -με απρόσμενες εκπλήξεις- ένα έδεσμα που προσφέρεται για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και μέχρι αργά το βράδυ, ενώ τα καταστήματα LOUKOUMOTHER’S γίνονται στέκια-τοπόσημα για μικρούς και μεγάλους, μέχρι στιγμής στις γειτονιές της Αθήνας.

LOUKOUMOTHER’S street pastry λουκουμάδες

Με δυναμική ανάπτυξη στην αγορά street pastry – Γιατί ξεχωρίζει

Τα στοιχεία εκείνα που διαφοροποιούν το concept του και το φέρνουν ως δελεαστική πρόταση και για τον franchisee που ενδιαφέρεται να επενδύσει σε μια τέτοια επιχείρηση, είναι τα εξής:

-Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και καινοτόμο street food project που ανοίγει νέους δρόμους στην αγορά όχι μόνο του street pastry, αλλά και του φαγητού που διαμορφώνεται συνολικά από τη street κουλτούρα.

-Διαθέτει ένα διευρυμένο προϊοντικό μείγμα που απευθύνεται σε πλατιά πελατειακή βάση και πληθωρικές μερίδες, με επιλογές για όλα τα γούστα, σε πρωτότυπες γλυκές και αλμυρές εκδοχές των λουκουμάδων.

-Προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές και όλες τις ώρες της ημέρας, έως αργά το βράδυ, με τις γευστικές επιλογές που δίνει στον καταναλωτή.

-Αποτελεί μια value for money επιχειρηματική πρόταση.

-Διακρίνεται από μοναδική αισθητική των εστιατορίων της, καθώς προσφέρει και open kitchen εμπειρία στον επισκέπτη.

-Κάνει εντύπωση με το ξεχωριστό packaging και branding material.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

LOUKOUMOTHER’S