Δυναμική ανάπτυξη του franchise Berry’s σε πάνω από 20 σημεία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουαρίου 2021
Δυναμική ανάπτυξη του franchise Berry’s σε πάνω από 20 σημεία

Το δίκτυο franchise Berry’s απαντά στα θέλω πελατών και επενδυτών, ακόμα και στη Covid -19 εποχή! Απόδειξη, τα 10 νέα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του πρώτου 3μήνου του 2021, σε επιλεγμένες περιοχές και σημεία υψηλής δυναμικής των δύο πόλεων.

berrys-franchise-estiasi

Το Berry’s προσφέρει όλα τα μέσα για ταχεία διείσδυση στην αγορά της καφεστίασης με άμεση ρευστότητα και κερδοφορία από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας του νέου all day coffee & snack store. Ως νέος συνεργάτης του Berry’s, επιλέγεις συνεργασία με μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο ανάπτυξης με απλά, καθορισμένα βήματα.

Νέα καταστήματα Berry’s, νέες ευκαιρίες!

To 9ο κατάστημα και πιο πρόσφατο άνοιγμα της αλυσίδας franchise Berry’s στη Λεωφ. Λιοσίων, από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του πέτυχε υψηλούς τζίρους και πωλήσεις σε take away και delivery. Με σύμμαχο τον ποιοτικό καφέ Hausbrandt και τις γευστικές λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, έγινε πολύ σύντομα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής αγοράς με καθημερινούς ευχαριστημένους πελάτες. Και η ανάπτυξη συνεχίζεται με ακόμα 1 κατάστημα αυτή τη φορά στη Ρόδο, επίσης σε σημείο που επιτρέπει την ταχεία μετάβαση στη ρευστότητα και την κερδοφορία, μέσω ενός ανταγωνιστικού πλάνου.

berrys-franchise-coffee

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει:

  • Χαμηλή επένδυση χωρίς royalties
  • Το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα (καφές, σφολιάτες, σαλάτες, burgers, pasta, hot dogs κ.λπ.) σε δίκαιες τιμές
  • Επιχειρηματικό μοντέλο που διασφαλίζει την κερδοφορία
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση
  • Ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές που συνδυάζουν ροές, κίνηση εργαζομένων, delivery στο σπίτι και το γραφείο
  • Επιλογή σημείων για υψηλότερους τζίρους
  • Αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café, οδηγώντας σε ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S