Δοκιμή νερού από το Cinque Wine Deli Bar!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Απριλίου 2023
Δοκιμή νερού από το Cinque Wine Deli Bar!

H ομάδα του Cinque Wine Deli Bar εισάγει νέα εμπειρία γευσιγνωσίας για το κοινό του, τη δοκιμή νερού! Οι λάτρεις του κρασιού λοιπόν, μέσα από τη δοκιμή νερού, θα έχουν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση του οινολόγου και sommelier, να δοκιμάσουν 8 διαφορετικούς τύπους νερού και 4 κρασιού, ανακαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιπτώσεις του νερού στην απόλαυση του κρασιού! Oι πελάτες διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους πάνω στο κρασί και στην κουλτούρα του μέσα από ξεχωριστές, διαδραστικές εμπειρίες που τους μένουν αξέχαστες και θέλουν να τις ζουν ξανά και ξανά.

Η δοκιμή νερού είναι ακόμα μια εμπειρία γευσιγνωσίας που προσφέρει το Cinque έτσι ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού του και να εξασφαλίζει την επαναληψιμότητά του, εξελίσσοντας παράλληλα και το ίδιο concept. Η ομάδα του Cinque Wine Deli Bar φροντίζει να εισάγει καινοτομίες στον χώρο και να συνδυάζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο την εστίαση με την ψυχαγωγία. Με μοχλό τη διαρκή όρεξη για εξέλιξη και καινοτομία, έχει ανοίξει μια νέα κατηγορία στην εστίαση εισάγοντας μια ποικιλία υπηρεσιών που εξασφαλίζουν πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλά κανάλια πώλησης καθώς με ένα concept εισέρχεται στην αγορά της εστίασης, της λιανικής και των υπηρεσιών.

Ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από το δυναμικό brand name και την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας.  Έτσι, επιχείρησή του γίνεται αμέσως το επόμενο talk of the town της περιοχής με επίκεντρο το εκλεκτό και ποιοτικό κρασί! Το νέο κατάστημα franchise θα αφομοιωθεί άμεσα στην τοπική- και όχι μόνο- αγορά μιας και θα έχει έτοιμη μια πολύ μεγάλη και δομημένη βάση πελατολογίου που θα περιμένει να βιώσει σε όλη την Ελλάδα τις μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας του Cinque.

Η επιχειρηματική πρόταση του Cinque είναι κατάλληλη για αστικές και τουριστικές αγορές ενώ προσφέρεται και για μετασχηματισμό εν λειτουργία επιχείρησης, κάνοντας έτσι τις διαδικασίες ανοίγματος ακόμα πιο εύκολες και άμεσες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR