Διάκριση του Vertical Divas στον διαγωνισμό κλάδου φυσικής αγωγής

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2020
Διάκριση του Vertical Divas στον διαγωνισμό κλάδου φυσικής αγωγής

To Vertical Divas, η μεγαλύτερη αλυσίδα pole dancing studios στην Ελλάδα, διακρίθηκε στον διαγωνισμό κλάδου φυσικής αγωγής, μέσω της κριτικής πελατών στα social media και την Google!

diagwnismo kladoy fysikhs agwghs

H διάκριση του Vertical Divas αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου, καθώς και τις αποτελεσματικές ενέργειες μάρκετινγκ στις οποίες προχωρά η αλυσίδα. Δίνοντας έμφαση σε εικόνα και PR, το brand αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, γεγονός από το οποίο επωφελείται απόλυτα ο υποψήφιος συνεργάτης που θα αποκτήσει το δικό του pole dancing studio!

diagwnismo kladoy fysikhs agwghs

Το δίκτυο Vertical Divas αποτελεί μία δεμένη οικογένεια που αγκαλιάζει πελάτες και franchisees, κάνοντάς τους να νιώθουν σιγουριά. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 σχολές pole dancing, οι οποίες είναι δημιούργημα των ίδιων των μαθητριών της Αμαρυλλίδας Κουκουλέρου, οι οποία σύστησε το brand στο κοινό το 2011, με την πρώτη σχολή στη Νέα Ιωνία.

diagwnismo kladoy fysikhs agwghs

H επόμενη diva!

Η ομάδα του Vertical Divas παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε ο νέος συνεργάτης να νιώσει έτοιμος να διευθύνει επιτυχημένα τη δική του επιχείρηση. Είναι παρούσα στη νέα σχολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία της στο νέο προσωπικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, τήρηση των κανόνων υγιεινής, ώστε οι φίλοι των Vertical Divas να νιώθουν ασφαλείς. Επιπλέον, ο συνεργάτης ενημερώνεται πλήρως για τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησής του. Η ομάδα διοίκησης βρίσκεται στο πλευρό του, καθοδηγώντας τον στον τρόπο εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να δημιουργείται πιστότητα.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Vertical Divas και να συνδυάσεις χορό και fitness σε ένα concept, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS