Διαχρονική επένδυση η μετατροπή του καθαριστηρίου σου σε Stegno!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτωβρίου 2020
Διαχρονική επένδυση η μετατροπή του καθαριστηρίου σου σε Stegno!

H πρόταση franchise Stegno δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο franchisee να μετατρέψει το δικό του καθαριστήριο σε κατάστημα του δικτύου Stegno. Η εταιρεία Stegno διαθέτει ειδικό πρόγραμμα ώστε η μετατροπή να γίνει εύκολα και γρήγορα.

Τα ήδη υφιστάμενα στεγνοκαθαριστήρια μπορούν με μία χαμηλή επένδυση και μικρές παρεμβάσεις να ανανεωθούν και να ξανασυστηθούν την τοπική κοινωνία.

2069a4765e

Αέρας ανανέωσης με την υπογραφή  Stegno

Η μετατροπή αυτή φέρνει πολλά οφέλη στον νέο συνεργάτη. Η υπάρχουσα επιχειρήση ήδη διαθέτει το δικό της πιστό κοινό που πλέον ξέρει ότι θα επωφεληθεί από την ποιότητα Stegno. Η αλλαγή της ταμπέλας δίνει τη δυνατότητα στην υφιστάμενη επιχείρηση να ξανασυστηθεί στην τοπική κοινωνία  προσελκύοντας περισσότερη πελατεία και κατ επέκταση επιτυγχάνει αισθητή αύξηση  του τζίρου της.

Η ένταξη σε ένα τόσο ισχυρό brand, όσο το Stegno, αλλάζει την ψυχολογία αλλά και τη διάθεση του καταναλωτή απέναντι στην επιχείρηση. Ακόμα και ο δυσαρεστημένος καταναλωτής, γιατί πάντα θα υπάρχουν και αυτοί, θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον νέο franchisee του Stegno.

Η διοίκηση της Stegno έχει υπολογίσει ότι το franchise μετατροπής αυξάνει τον τζίρο του καταστήματος κατά 20% και των κερδών κατά 35%, ενώ το κόστος των αναλώσιμων υλικών παραμένει σταθερό στο στο 7% επί των πωληθέντων.

04e70cd8bc

Το επιτυχημένο σύστημα franchise Stegno

Το Stegno αποτελεί ένα καθιερωμένο brand στον κλάδο των στεγνοκαθαριστηρίων, που έχει κατακτήσει μια πιστή και ευρύτατη πελατειακή βάση.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της αλυσίδας franchise Stegno με τους προμηθευτές όλου του απαραίτητου εξοπλισμού αλλά και η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εξασφαλίζουν στους υποψήφιους franchisees μία επένδυση με ελεγχόμενα και χαμηλά κόστη, αποκλείοντας τον κίνδυνο υπέρβασης.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Stegno, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO