Δεύτερο σεμινάριο διδακτικής pole dancing από το Vertical Divas

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτωβρίου 2020
Δεύτερο σεμινάριο διδακτικής pole dancing από το Vertical Divas

Το Δεύτερο σεμινάριο διδακτικής για υποψήφιους προπονητές από τo Vertical Divas, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Pole Dancing, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας τη σχολή του δικτύου στην Καλλιθέα με δεκάδες χαμόγελα!

vertical-divas-franchise-seminario-pole-dancing

To Vertical Divas αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα franchise pole dancing studios της χώρας, με 8 σχολές στην Αττική. Μέσω των workshops και των events που διοργανώνει, διαμορφώνει τις τάσεις στην ελληνική αγορά, διατηρώντας κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού! Μέσω του worshop, οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται ώστε να μπορούν να διδάξουν τμήμα 1ου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, βασικά ανεβάσματα και ασκήσεις σε περιστρεφόμενο στύλο, καθώς και απαραίτητες τεχνικές ασφάλειας και επίβλεψης των μαθητών για αποφυγή τραυματισμών.

vetical-divas-franchise-event

Be the next Diva!

Αποκτώντας το δικό του Vertical Divas, o υποψήφιος συνεργάτης – franchisee, γίνεται μέλος μιας δεμένης οικογένειας που τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή, κάνοντάς τον να νιώθει σιγουριά. Βήμα-βήμα, στήνεται η επιχείρησή του με όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών. Έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που τον νοιάζονται πραγματικά, δραστηριοποιείται στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μάλιστα, μέσα σε 1,5 χρόνο μπορεί να πραγματοποιήσει απόσβεση των χρημάτων που έχει επενδύσει, αποκτώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Vertical Divas, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS