Δεύτερο franchise για τα OK! Anytime Markets στον Κορυδαλλό

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαΐου 2020
Δεύτερο franchise για τα OK! Anytime Markets στον Κορυδαλλό

Η ΟΚ! Anytime Markets εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή του Κορυδαλλού, στην οδό Αττάλειας 240. Συνολικά, η εταιρεία αριθμεί 111 καταστήματα σε όλη την Αττική, επεκτείνοντας διαρκώς το δίκτυό της με τη μέθοδο του franchising.

ok-anytime-markets-franchise-convenience-store

Τα ΟK! Anytime Markets δραστηριοποιούνται στον χώρο του λιανικού εμπορίου από το 2004 με την πλειοψηφία των καταστημάτων να λειτουργούν υπό τη μορφή του Mini Super Market με εμβαδόν 80 έως 120 τ.μ. Τα 3.500 προϊόντα τους από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές (γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης, καπνικά προϊόντα), καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Έτσι, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τη βασική γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία είναι συνυφασμένα με το μέγεθος αυτών των καταστημάτων, καθώς και από Premium προϊόντα.

Το convenience store που είναι προσανατολισμένα να βρίσκονται κοντά στη γειτονιά, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών τους λειτουργούν καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ., τηρώντας πλήρως όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ.

Μάθε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση OK! Anytime Markets, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI