ΔΕΗ: Το δίκτυο μεγαλώνει με πέντε νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουνίου 2024
ΔΕΗ: Το δίκτυο μεγαλώνει με πέντε νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Το δίκτυο της ΔΕΗ συνεχίζει την ανάπτυξή του, με πέντε νέα καταστήματα που άνοιξαν σε Ν. Ερυθραία και Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά και τρία σε Γλυφάδα, Χανιά και Ρέθυμνο, στόχος των οποίων είναι να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή του νέου εξηλεκτρισμού. Συγκεκριμένα, δύο νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχθηκαν πελάτες στη Ν. Ερυθραία, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 138 και στην Ακτή Κονδύλη (Πειραιάς), στην οδό Γ. Κασιμάτη 2 (πρώην Λουδοβίκου). Επίσης, τα ανασχεδιασμένα καταστήματα στην Γλυφάδα, στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 35, στα Χανιά, στην οδό Τζανακάκη 34 και το Ρέθυμνο, στην οδό Κουντουριώτου 104-106 που λειτουργούν σε νέα διεύθυνση και με νέα εικόνα, άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν πελάτες και επισκέπτες.

Μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή

Τα νέα καταστήματα ΔΕΗ, έχοντας τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του στο επίκεντρο, σχεδιάστηκαν για να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή, με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο. Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop-Up σημεία της ΔΕΗ φτάνουν περίπου τα 30 με τον μετασχηματισμό του δικτύου καταστημάτων σε όλη τη χώρα να προχωρά δυναμικά. Ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και εντυπωσιακό φωτισμό.

Η ΔΕΗ αναδείχθηκε GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, για την υποδειγματική της απόδοση ως κορυφαία αλυσίδα στον τομέα παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε το franchising ως πυλώνα και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο retail concept, δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στην ανάπτυξη και την επιτυχία του δικτύου και των συνεργατών της.