ΔΕΗ: Δυναμική είσοδος στο franchising με το νέο ΔΕΗ myStore

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουλίου 2023
ΔΕΗ: Δυναμική είσοδος στο franchising με το νέο ΔΕΗ myStore

Η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα εισήγαγε το πρόγραμμα franchise ΔΕΗ myStore, προσφέροντας στους ιδιώτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα. Το νέο ΔΕΗ myStore προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών που καλύπτει όλες τις ανάγκες, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών σε κάθε βήμα.

Πολλαπλά οφέλη με το ΔΕΗ myStore

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δημιούργησε ένα portfolio συνεργασίας franchise, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερα ελκυστικά οφέλη για τους νέους franchisees, όπως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, ολοκληρωμένη υποστήριξη στη λειτουργία του καταστήματος και στην εξυπηρέτηση των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού, συμβουλευτική ειδικών, εγχειρίδια λειτουργίας και στοχευμένη διαφημιστική επικοινωνία για τα καταστήματα της ΔΕΗ.

7 βήματα για τη λειτουργία

Τα απαραίτητα βήματα για να γίνει κανείς franchisee ενός καταστήματος ΔΕΗ είναι, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί, η υποβολή αίτησης μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, η πραγματοποίηση συνέντευξης με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ, συνέντευξη με την ομάδα franchise της ΔΕΗ, ακολούθως η σύσταση της εταιρείας, η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας, η αγορά αποθέματος και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ και τέλος, η έναρξη λειτουργίας καταστήματος.

Όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, η αξιολόγησή βασίζεται σε πολλαπλούς άξονες, οι οποίοι ενδεικτικά περιλαμβάνουν την εκπαίδευση και την εμπειρία, τις υποχρεώσεις προς το κράτος και τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και χρηματοοικονομικά στοιχεία, όπως το εισόδημα, τα έξοδα, τα δάνεια, το διαθέσιμο κεφάλαιο κ.ά.

Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα βήματα για να γίνει κανείς franchisee ενός καταστήματος ΔΕΗ myStore είναι τα εξής:

  1. Υποβολή αίτησης μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας
  2. Συνέντευξη με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ
  3. Συνέντευξη με την ομάδα franchise της ΔΕΗ
  4. Σύσταση της εταιρείας
  5. Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας
  6. Αγορά αποθέματος και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ
  7. Έναρξη λειτουργίας καταστήματος

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise