Δεύτερο κατάστημα Mailo’s στην Κύπρο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Μαΐου 2022

Μετά την μεγάλη επιτυχία του  Mailo’s The Pasta Project σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη  και Κρήτη, ένα δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο έρχεται για να καλύψει περισσότερο κοινο. Αυτήν την φορά οι pasta lovers της Κύπρου μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις του Mailo’s  στο The mall of Cyprus.

Τον Ιούνιο του 2021 η Κύπρος εγκαινίασε το πρώτο της MAILO’S THE PASTA PROJECT  στο Mall of Engomi  και το κοινό  της Κύπρου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ιδιαίτερες του γεύσεις και να «αγκαλιάσει» το Mailo’s, καθώς εγκαινίασε μία νέα πρωτοποριακή  κατηγορία καταστήματος που συνδυάζει τη fresh pasta με τη street food κουλτούρα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι και τα 2 καταστήματα του Mailo’s στην Κύπρο βρίσκονται σε κλειστές αγορές αναδεικνύοντας την ικανότητα του concept να διεισδύσει σε αγορές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα το συμπληρωματικό χαρακτήρα του concept με άλλα concept στην κατηγορία του street food καθώς και την ευκαιρία εισαγωγής μίας νέας κατηγορίας καταστημάτων σε αγορές υψηλής δυναμικής.

mailo's kipros

Πλέον το Mailo’s βρίσκεται σε δεύτερο κύμα ανάπτυξης  –  αριθμεί 12 εν λειτουργία και 10 νέα σε διαδικασία ανοίγματος καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο – σαν αποτέλεσμα συνεπούς στρατηγικής επιλεκτικής στρατηγικής ανάπτυξης. Η επιτυχία των ανοιγμάτων των τελευταίων εβδομάδων σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Mall of Cyprus αποδεικνύουν την δύναμη του brand, την ικανότητα του concept να προσελκύσει δυναμικά κοινά σε νέες αγορές δημιουργώντας χαμόγελα στις ομάδες των franchisees. Το Mailo’s The Pasta Project δημιούργησε μία νέα κατηγορία καταστημάτων street food που σήμερα όμως την υπερβαίνει – όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα πωλήσεων για το σύνολο των franchisees – υπερβαίνουν την κατηγορία.

Η ανάπτυξη του δικτύου υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υποστήριξης για τους νέους συνεργάτες της έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εμπειρία του πελάτη κατά τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίες των νέων καταστημάτων. Το σύνολο της ομάδας όπως και ο franchisee για κάθε νέο κατάστημα εκπαιδεύεται για διάστημα 1 μήνα στο εκπαιδευτικό κέντρο ενώ ομάδες υποστήριξης υποστηρίζουν την διαδικασία ανοίγματος.

Η δυναμική  ανάπτυξης του δικτύου συνεχίζεται με νέα καταστήματα σε διαδικασία ανοίγματος σε νέο σημείο στο κέντρο της Αθήνας που θα συζητηθεί καθώς και σε  περιοχές της περιφέρειας. Σίγουρα η επιτυχία του Mailo’s στην Κύπρο προμηνύει την διεθνή ανάπτυξη του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT