Ένας πραγματικός λάτρης του αυθεντικού croissant δεν γίνεται να μην έχει επισκεφτεί τη No. 1 Croissanterie της Αθήνας! Ο λόγος φυσικά για το διάσημο Overoll, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει ξετρελάνει τον κόσμο με τα signature croissants του.
Το καινοτόμο concept του Overoll δημιουργήθηκε όταν τρείς φίλοι-έμπειροι ζαχαροπλάστες, Ιωάννης Κίκιρας, Αλκιβιάδης Ζέρβας και Σπύρος Παππάς, ένωσαν το πάθος τους για καινοτομία με την αγάπη τους για την τέχνη του χειροποίητου, δημιουργώντας κάτι μοναδικό. Ένα κατάστημα-ανοιχτό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που εστιάζει στο αυθεντικό, παριζιάνικο croissant με την αψεγάδιαστη γεύση και όψη, αυτό ακριβώς που οι δημιουργοί του είχαν μάθει να κάνουν καλύτερα.
Η Croissanterie Overoll δημιουργήθηκε έχοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Διαθέτοντας ένα έντονα διαφοροποιημένο concept, που χαρακτηρίζεται από έντονα βιωματικά στοιχεία, το Overoll προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και διαδραστικό customer experience που μαγεύει τον πελάτη. Η εμβληματική βιτρίνα με τα λαχταριστά croissants, το φιλικό, funky περιβάλλον και φυσικά τα χαρακτηριστικά open-air εργαστήρια ζαχαροπλαστικής που βρίσκονται σε κάθε κατάστημα, προσκαλούν τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του χειροποίητου croissant.
Η νέα croissanterie κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει για τα καλά τις καρδιές του κοινού και έτσι, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά της εστίασης δημιουργείται ένα εξειδικευμένο κατάστημα που παρουσιάζει το χειροποίητο croissant ως το χαρακτηριστικό προϊόν του.
Καινοτόμο, αυθεντικό, κερδοφόρο!
Επιλέγοντας το μοντέλο του Overoll, ο νέος επιχειρηματίας επωφελείται άμεσα από τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Διαθέτοντας ποικιλία menu, το οποίο ανανεώνεται διαρκώς προσθέτοντας νέες, καινοτόμες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, καθώς και συμπληρωματικά προϊόντα όπως καφέ, ροφήματα και χειροποίητα spreads σε βαζάκια, το Overoll δημιουργεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.
Παράλληλα, το διαφοροποιημένο concept προσφέρει ένα μοναδικό customer experience που μαγεύει τον πελάτη, ενώ η πλούσια ποικιλία χειροποίητων δημιουργιών, τον ωθεί να επιλέξει τουλάχιστον τέσσερα τεμάχια ανά επίσκεψη, ενώ η μέση απόδειξη σε takeaway και delivery ξεπερνά τα 10€.
Το Overoll κατάφερε να πραγματοποιήσει δυναμικό άνοιγμα καταστημάτων σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων στις ανταγωνιστικές αγορές της Αθήνας και του Χαλανδρίου, αποτελώντας το νέο success story στην εστίαση τα τελευταία δύο χρόνια, καθιστώντας το concept μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις των τελευταίων χρόνων στην κατηγορία του.