Cinque Wine Deli Bar: Η πιο πολύμορφη και ευέλικτη πρόταση στην κατηγορία του

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπτεμβρίου 2022
Cinque Wine Deli Bar: Η πιο πολύμορφη και ευέλικτη πρόταση στην κατηγορία του

To Cinque προσφέρει μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας, ένα ταξίδι εξερεύνησης-ανακάλυψης στον χώρο του κρασιού. Ταυτόχρονα προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise, οργανωμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, έτοιμη να κατακτήσει πολλές και διαφορετικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Αθήνα, είναι μια πόλη που μοιάζει να μην της λείπει τίποτα. Έχει μια ζωντανή ιστορία που αντηχεί απ’ την Ακρόπολη κατρακυλά στην Πλάκα κι από εκεί τρυπώνει σε κάθε στενό, γεννώντας κάθε λεπτό νέες ιστορίες. Ο Γκάτσος έγραψε, ο Χατζιδάκις μελοποίησε και η Νάνα Μούσχουρη τραγούδησε, τους στίχους: «Αθήνα, χαρά της γης και της αυγής μικρό γαλάζιο κρίνο», σφραγίζοντας την καθολικότητα της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην καρδιά της πρωτεύουσας λοιπόν, εκεί που συναντιούνται όλοι οι λαοί του κόσμου για να νιώσουν το βαθύ και ουσιαστικό αίσθημα της φιλοξενίας, να γευτούν ποιοτικές μεσογειακές γεύσεις μυρίζοντας αρώματα που αναδύονται μέσα από ένα μπουκάλι κρασί, υπάρχει απ’ το 2015, το Cinque Wine Deli Bar.

cinque wine bar

Καθημερινά τα καταστήματα Cinque Wine Deli Bar υποδέχονται όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία κρασιού

To Cinque Wine Deli Bar, δύσκολα μπορεί κανείς να το τοποθετήσει σε μια απ’ τις γνωστές κατηγορίες εστίασης, αν όμως πρέπει να το κάνουμε, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα εξειδικευμένο Wine Bar. Η αλήθεια όμως είναι, ότι αυτό που έχει γεννηθεί στην καρδιά της πόλης, είναι μια ιδέα που εμπερικλείει πολύ περισσότερα στοιχεία στον πυρήνα της. Το πάθος για το καλό ελληνικό κρασί θέτει υψηλούς στόχους, έτσι ώστε ο καλεσμένος που θα επισκεφθεί το κάθε ένα απ΄τα καταστήματα, να μπορεί να ανακαλέσει την εμπειρία του στον χώρο, σαν κάτι μοναδικό και αξέχαστο.

Cinque εξαιρετικό κρασί

Εξαιρετικό κρασί και υψηλής ποιότητας εδέσματα για όσους θέλουν να τα απολαύσουν και στο σπίτι

Ο Γρηγόρης Πρασσάς μαζί με την γυναίκα του Ευαγγελία Τσέλιου, ίδρυσαν το πρώτο κατάστημα Cinque Wine Deli Bar στο Μοναστηράκι, ενώ ακολουθήσαν με την πολύτιμη συμβολή του γιου τους Νικήτα, άλλα δύο εταιρικά καταστήματα στου Ψυρρή και στο Μαρούσι. Μέρος της επιτυχίας της επιχείρησης που διέπεται από αισθητική σε κάθε της λεπτομέρεια, είναι τα σωστά αντανακλαστικά απέναντι στο ενθουσιασμό και το πάθος για το κρασί που ισορροπούν μοναδικά με την ανάγκη για εύρεση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας τόσο στα εδέσματα, όσο φυσικά και στα κρασιά μέσω της επιλογής και συνεργασίας με αξιόπιστους προμηθευτές.

«Από την στιγμή που εμφανίζεται στο κατώφλι μας ο επισκέπτης, τον καλωσορίζουμε και τον κάνουμε να αισθανθεί ότι βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους»

 Μια ξεχωριστή εμπειρία σε περιμένει να τη ζήσεις

Το Cinque, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και των εδεσμάτων που τα συνοδεύουν, παρέχει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες μέσω των οποίων οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συνδεθούν αφενός με τη φιλοσοφία του κρασιού και αφετέρου με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση!

Wine & food tastings, βιωματικά σεμινάρια ελληνικής κουζίνας αλλά και winery tours σε ελληνικούς αμπελώνες κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει οικεία με την παραγωγή του ποιοτικού ελληνικού κρασιού, γνωρίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής διατροφής αλλά και διασκέδασης.

cinque πανδαισία γεύσεων

Πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων στο Cinque Wine Deli Bar

Το ενδιαφέρον για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη, έρχεται να συμπληρώσει μια μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης απ’ τους ειδικούς στο κρασί, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Virtual Reality. Mια εκπαιδευτική περιήγηση στο οινοποιείο μέσω της εικονικής πραγματικότητας, θα δημιουργήσει μια αξέχαστη ανάμνηση για όσες κι όσους έχουν αυτήν την πρωτοποριακή εμπειρία.

Cinque περιήγηση σε οινοποιείο

Περιήγηση σε οινοποιείο μέσω Virtual Reality για μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω απ’ το κρασί

To Cinque Wine Deli Bar, δεν ήρθε απλά για να μείνει στην πόλη, αλλά για να ταξιδέψει όπου οι άνθρωποι μοιράζονται το πάθος για το κρασί, την αισθητική και τη γενναιόδωρη φιλοξενία. Οι πολλαπλοί τύποι καταστημάτων που διαθέτει, οδηγούν στην ικανοποίηση πολλαπλών αγοραστικών κοινών καθώς και σε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

Για τις καλές πρακτικές που έχει αναπτύξει και εφαρμόσει, στο Cinque απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise, οργανωμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, έτοιμη να κατακτήσει πολλές και διαφορετικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Τόσο το ελληνικό κοινό, όσο και οι ταξιδιώτες που κατακλύζουν τους περισσότερους μήνες τη χώρα μας θέτουν όλο και πιο υψηλά τον πήχη της ποιότητας, της εξυπηρέτησης και της αισθητικής. Σε όλα αυτά, δεν μπορεί παρά η απάντηση να είναι το Cinque Wine Deli Bar.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR