Χρυσή διάκριση για τα vegan έτοιμα γεύματα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιανουαρίου 2023
Χρυσή διάκριση για τα vegan έτοιμα γεύματα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Tο χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Vegan Ready Meal», για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των vegan επιλογών της, απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος, στα φετινά Vegan Awards. Συγκεκριμένα, ξεχώρισε για τις 3 απολαυστικές, vegan προτάσεις της επιτυχημένης σειράς «AB Έτοιμα Γεύματα», με την υπογραφή του δημοφιλούς και αναγνωρισμένου σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Επιλογές που εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους, ενώ παράλληλα αποτελούν και ένα πλήρες γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας:

Λαζάνια λαχανικών με μανιτάρια, σπανάκι και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας και καρύδας: Vegan εκδοχή της αγαπημένης μας ιταλικής συνταγής, χαμηλή σε λιπαρά, καθώς η μπεσαμέλ έχει παρασκευαστεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας και καρύδας.

Μουσακάς με κιμά λαχανικών και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας: Η αγαπημένη, παραδοσιακή συνταγή σε vegan εκδοχή, καθώς ο κιμάς λαχανικών έχει αντικαταστήσει τον μοσχαρίσιο κιμά και η μπεσαμέλ έχει δημιουργηθεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας.

Ρύζι basmati stir fried με τριλογία πιπεριών, λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα: Θρεπτικό και απολαυστικό vegan γεύμα, πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ, καθώς περιέχει 3 διαφορετικές πιπεριές (πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλί).

Και τα 3 γεύματα είναι πιστοποιημένα από τον φορέα V-LABEL, ο οποίος παρέχει τη μόνη ανεξάρτητη ετικέτα πιστοποίησης Vegan και Vegetarian στην Ευρώπη. Επιπλέον, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα με τη μέθοδο MAP τροποποιημένης ατμόσφαιρας, ώστε να κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση και την ποιότητα τους μέσα στο ψυγείο για 14 ημέρες από την ημέρα της παραγωγής τους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάνω από 80 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά τροφίμων. Μέσα από τις καινοτόμες στρατηγικές της επιλογές, τη μακρά εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στα τρόφιμα, απαντά ουσιαστικά στις ανάγκες των πελατών της και στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, εμπλουτίζοντας την ποικιλία των ειδών που διαθέτει στα ράφια της για όλους και τον καθέναν ξεχωριστά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.