Το Bufala Gelato συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise, με νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη! Συγκεκριμένα, στην οδό 2ας Μαΐου 22, μικροί και μεγάλοι στο εξής βρίσκουν φρέσκο παγωτό ημέρας και πολλές άλλες γλυκές απολαύσεις που γίνονται αμέσως talk of the town.
Buffle cone, vegan παγωτό χωρίς προϊόντα γάλακτος και ζάχαρη, cold stone, open buffle, όλα φτιαχνονται από ποιοτικές πρώτες ύλες μπροστά στα μάτια του πελάτη, εκτοξεύοντας την αγοραστική εμπειρία στα ύψη!
Δομημένο εξ’ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το επιχειρηματικό μοντέλο του Bufala Gelato είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χτίζει αναγνωρισιμότητα και να διεισδύει δυναμικά στην αγορά. Πώς; Με τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία παράγονται στο ίδιο το κατάστημα! Το όφελος του συνεργάτη είναι διττό. Αφενός, λειτουργεί ένα διαδραστικό κατάστημα, που εντείνει στον πελάτη το αίσθημα της λαχτάρας να δοκιμάσει το γλύκισμα που έχει παραγγείλει, δημιουργώντας πιστότητα. Αφετέρου, τα προϊόντα του πηγαίνουν από την παραγωγή απευθείας στην κατανάλωση, χωρίς μεσάζοντες, γεγονός που μεταφράζεται ως χαμηλότερα logistics! Οι συνεργάτες του Bufala Gelato προμηθεύονται τις πρώτες ύλες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και έχουν την ευελιξία να διατηρούν value for money τιμές για τα προϊόντα τους.
Το Bufala Gelato προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση με όλες τις προδιαγραφές για επιτυχία.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η ευκολία που παρέχει στον συνεργάτη ως προς τη διαχείριση. Η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας.
Πριν την απόκτηση του δικού του Bufala Gelato, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee εκπαιδεύεται στα υφιστάμενα καταστήματα, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι, ώστε να είναι έτοιμος να διευθύνει τη δική του επιχείρηση. Έπειτα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη, τόσο σε θέματα που αφορούν την παραγωγή και τα προϊόντα, όσο και στο στήσιμό τους. Εφόσον επιλεγεί το προσωπικό του, ο νέος συνεργάτης περνάει στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, η οποία είναι συμπεριφορική. Η ομάδα του Bufala Gelato του μεταδίδει όλη την αύρα και την εμπειρία της, την οποία στη συνέχεια, μεταφέρει ο ίδιος στο νέο «παιδί» της αλυσίδας.