Bufala Gelato: Ο απόλυτος προορισμός για φρέσκο παγωτό ημέρας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2020
Bufala Gelato: Ο απόλυτος προορισμός για φρέσκο παγωτό ημέρας

Το Μάρτιο του 2016 ανοίγει στην Θεσσαλονίκη το πρώτο Bufala Gelato και φέρνει στην καθημερινότητα μας το Buffle Cone και το φρέσκο ελληνικό βουβαλινό παγωτό. Μόλις 4 χρόνια μετά, με 9 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, γίνεται ένα από τα αγαπημένα «γλυκά» στέκια.

Τα εντυπωσιακά παγωτά του έχουν γίνει viral στα social media και θέμα στα μεγαλύτερα site της χώρας. Με το καλό και το φρέσκο παγωτό να ταυτίζεται πλέον με το όνομα Bufala Gelato, o franchisee του concept μπορεί να είναι σίγουρος τόσο για την επιτυχία του καταστήματός του όσο και για την κερδοφορία της επιχείρησής του. Ας δούμε όμως τι έγραψαν για το Bufala Gelato…

Στην iefimerida.gr διαβάζουμε…

«Οι λάτρεις του παγωτού το γνωρίζουν καλά. Απολαυστικό, από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα, και vegan και σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Πώς θα μπορούσε όμως το παγωτό του Bufala Gelato να φιλοξενείται σε ένα αδιάφορο χωνάκι; Το ίδιο ισχύει και για τις κρέπες και τα pancakes. Χορταστικές με σοκολάτα, κρέμα, φρούτα, ξηρούς καρπούς σε συνδυασμό με παγωτό αλλά και με μεγάλη ποικιλία από toppings για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς στη γεύση αλλά και στη φωτογραφία. Όπως καταλαβαίνετε, δε χρειάζεται να αντισταθείτε σε τίποτε από όλα αυτά».

bufala gelato franchise iefimerida

Στην lifo.gr διαβάζουμε…

«Για τους λάτρεις του ψαγμένου ποιοτικού παγωτού. Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και μαζί του έφερε τον βασιλιά των γλυκών, που δεν είναι άλλος από το παγωτό. Αν αυτό είναι από άριστη πρώτη ύλη, δε, βλέπε φρέσκο γάλα, τότε μιλάμε για την απόλυτη απόλαυση. Ένας από τους leaders στον χώρο του hi end παγωτού είναι αδιαμφισβήτητα το Bufala Gelato. Μιλάμε για 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα Σερρών σε διάφορες γεύσεις που πηγαίνουν το παιχνίδι σε άλλη κατηγορία.   Πέρα από το ψαγμένο βουβαλίσιο παγωτό, όμως, που κλείνει την πόρτα στη λακτόζη, υπάρχει και το ψαγμένο gelato από 100% υψηλής ποιότητας αγελαδινό γάλα και ανθόγαλα. Εκεί η κατάσταση θα κάνει τους απανταχού ice cream junkies να θέλουν να δοκιμάσουν όλο το μαγαζί. Οι γεύσεις είναι ατελείωτες, η πρωτοτυπία επίσης και τα new entries ήρθαν για να μείνουν: Choco Caramel Crunch, Limoncello, New York Cheesecake αλλά και vegan προτάσεις για να χαιρόμαστε όλοι».

bufala gelato franchise 1

Στην maxmag.gr διαβάζουμε…

Φρέσκο, φρέσκο, φρέσκο… και πάλι από την αρχή! Αυτή είναι η φιλοσοφία των καταστημάτων Bufala Gelato όσον αφορά τις πρώτες ύλες τους. Κάνοντας μια δυναμική είσοδο στον χώρο της εστίασης, μόλις ήρθε και στην Πάτρα, αμέσως αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. Έτοιμο να μας μυήσει στις πρωτότυπες και γλυκές ιδέες του, ήδη μας έχει κλέψει την καρδιά το buffle cone. Το buffle cone είναι βάφλα σερβιρισμένη ως χωνάκι παγωτού, το οποίο, αφού επιλέξεις την επιθυμητή ζύμη, ψήνεται μπροστά σου. Έπειτα διαλέγεις μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών τα toppings που θα αγκαλιάσει η βάφλα σου. Μπορείς να την ντύσεις με διάφορες γλυκές πραλίνες, καθώς και να τοποθετήσεις από τα κλασικά μπισκότα μέχρι και τα γλυκά marshmellows. Τέλος, δεν γίνεται να παραλείψεις να δοκιμάσεις τα παγωτά είτε μέσα στη βάφλα είτε ξεχωριστά. Υψηλής ποιότητας, με ή χωρίς ζάχαρη, με γάλα ή- το σήμα κατατεθέν- βουβαλίσιο γάλα, vegan, sorbet σε πολλές γεύσεις και παραλλαγές. Ιδανική επιλογή και για τις βραδινές υπογλυκαιμίες σου, αφού εξυπηρετεί και μετά τα μεσάνυχτα.

bufala gelato franchise pagoto

Τα εργαλεία του franchisee του Bufala Gelato

Πώς μεταφράζονται όλα αυτά για τον franchisee; Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα αποτελεί εργαλείο στα χέρια του. Μάλιστα, ο συνδυασμός των προσφερόμενων προϊόντων του εξασφαλίζει υψηλή μέση απόδειξη. Ενώ την κερδοφορία ενισχύει η παραγωγή των προϊόντων ακριβώς στις ποσότητες που απαιτούνται καθημερινά, χωρίς φύρες.

bufala gelato franchise pagoto

O franchisee έχει επίσης την ευελιξία να επιλέξει διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, ανάλογα το σημείο όπου επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε περιοχής. Για παράδειγμα, δίνοντας έμφαση σε formats take away, αξιοποιεί στο μέγιστο τη δυναμική των τουριστικών προορισμών.

Για την ομάδα του Bufala Gelato, η επιτυχία κάθε σημείου της αλυσίδας αποτελεί κύριο μέλημα, γι’ αυτόν τον λόγο έχει δομήσει ένα σύστημα franchise που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO