BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουλίου 2023
BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept!
Με την καινοτομία και την εξειδίκευση να αποτελούν κινητήριο δύναμη και τα συστατικά της επιτυχίας, το BRWNE ανοίγει νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς. Συνιστά την ιδανική πρόταση franchise για τον νέο συνεργάτη franchisee που θέλει να εισχωρήσει στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας με μια απόλυτα κερδοφόρα και διαφοροποιημένη επιχείρηση. 
Από το 2014 και την άφιξη του στην αγορά της ομορφιάς της Ελλάδας, το BRWNE άνοιξε μια νέα κατηγορία με πρωταγωνιστή την περιποίηση και τη μορφοποίηση φρυδιών, που απευθύνεται σε άτομα κάθε φύλου, κάθε ηλικίας. Πρόκειται για ένα concept υψηλής διαχρονικότητας που συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουν στον πελάτη ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Οι υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση, η φροντίδα, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά ο μοναδικός catwalk διάδρομος στο κέντρο του καταστήματος, κάνουν τον πελάτη να βιώνει το δικό του ξεχωριστό «fashion moment»! Το BRWNEμεταμορφώνει τα φρύδια και το πρόσωπό στον απόλυτο καθρέφτη της προσωπικότητας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης που κάνουν τον πελάτη να νιώθει μοναδικός, ξεχωριστός και πανέμορφος! Ξεπερνώντας όλες τις προκλήσεις με επιτυχία, έχει χτίσει μια BRWNE κοινότητα, τα μέλη της οποίας το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την περιποίηση του προσώπου και των φρυδιών τους.

Υπηρεσίες που μεταμορφώνουν

Το BRWNE διαθέτει ξεχωριστές υπηρεσίες που το έχουν κατατάξει στην κορυφή των brow bars στην Ελλάδα. Η διαρκής εξέλιξη, η μελέτη, η είσοδος νέων υπηρεσιών και η αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών, κάνουν το BRWNE μοναδικό στο είδος του και γι’ αυτό το λόγο είναι πάντα fully booked για έναν μήνα μπροστά. Άνδρες και γυναίκες που θέλουν μια ριζική ανανέωση εαυτού, λαμβάνουν την εξειδικευμένη signature υπηρεσία BRWNE BRWS, η οποία είναι αυτή που το έκανε να ξεχωρίσει και να φτάσει την κορυφή των χώρων ομορφιάς.Threading ή Waxing Brows, Brownee Henna και Eyebrow Tinting, εξ’ ολοκλήρου με την υπογραφή του BRWNE καθώς χρησιμοποιεί προϊόντα παραγωγής της ίδιας της εταιρείας, που δίνουν στον πελάτη ακριβώς αυτό που θέλει. Όλες οι υπηρεσίες αντιμετωπίζονται ως μορφή τέχνης, θέλοντας να μεταμορφώσουν το πρόσωπο κάθε ανθρώπου σε αυτό που ονειρεύεται. Έχει λανσάρει τη δική του συλλογή με limited edition αντικείμενα που δημιουργούν την πιο fashion και beauty BRWNE κοινότητα. Τόσο τα προϊόντα παραγωγής τoυς όσο και τα limited edition εξυπηρετούν στις συμπληρωματικές πωλήσεις και στην αναγνωρισιμότητα του brand.

Εξειδίκευση και τεχνογνωσία

Το BRWNE, κοιτώντας πάντα την κορυφή, έχει πλαισιωθεί από μια πολύ δυναμική ομάδα προσωπικού, με τα δύο καταστήματα αυτή τη στιγμή να απασχολούν 11 εξειδικευμένες τεχνήτριες. Μέσω των workshops που διενεργούνται από τους ειδικούς του BRWNE Brow Bar, τα άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό λαμβάνουν επιπλέον εκπαίδευση προκειμένου να επιτευχθεί η παροχή των πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και της βέλτι-στης εξυπηρέτησης του πελάτη. Η έμπειρη ομάδα αισθητικών, αναλαμβάνει να συμβουλεύσει και να προτείνει τη βέλτιστη υπηρεσία και τεχνική που ταιριάζει στον καθένα, παρέχοντας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, στα μέτρα και στις ανάγκες του, με στόχο να γίνει το beauty icon του εαυτού του! O νέος συνεργάτης franchisee νιώθει αμέσως ασφάλεια καθώς η ομάδα του BRWNE είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί και του μεταλαμπαδεύει όλη την εξειδικευμένη γνώση και τις τεχνικές πωλήσεων και υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας αφενός το απόλυτο service etiquette και αφετέρου την ενιαία εικόνα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BRWNE BROW BAR