Βοτανικές συνταγές μαλλιών από τη Fresh Line

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Μαΐου 2018
Βοτανικές συνταγές μαλλιών από τη Fresh Line

H Fresh Line επαναλανσάρει 9 εξειδικευμένες σειρές περιποίησης μαλλιών που βασίζονται σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές και στην αρχαία ελληνική βοτανοθεραπεία.

Είναι εμπλουτισμένες με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά, πολύτιμα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα από καρπούς, φρούτα και βότανα, βιταμίνες, βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρα που προσφέρουν μαλακτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα μαλλιά και στο τριχωτό.

Στις συνταγές χρησιμοποιεί φυσικούς αφριστικούς παράγοντες με ήπια καθαριστική δράση, που σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού, ενώ το νερό σε όλες τις συνταγές έχει αντικατασταθεί με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης.

Τα 100% χειροποίητα σαμπουάν σε μορφή μπάρας σαπουνιού, όπου η φυσική σαπουνόμαζα αναμειγνύεται στο χέρι με ευεργετικά βότανα όπως λεβάντα, τσουκνίδα & ελίχρυσο, απελευθερώνουν κατά την διάρκεια εφαρμογής όλες τις ευεργετικές ιδιότητες τους. Επίσης, σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού με ουδέτερο pH. Είναι σχεδιασμένα να διαρκούν περισσότερο από τα σαμπουάν υγρής μορφής και να αντιμετωπίζουν διαφορετικές ανάγκες του τριχωτού και των μαλλιών, αφήνοντας τα υγιή και λαμπερά.

Η Fresh Line είναι μια ελληνική εταιρεία που αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, με διεθνές δίκτυο καταστημάτων σε 12 χώρες. Δημιουργεί ευφάνταστα, χειροποίητα καλλυντικά, με φρέσκα οργανικά και ασφαλή υλικά από την ελληνική φύση. Εμπνέεται από την αρχαία ελληνική σοφία της βοτανοθεραπείας & αρωματοθεραπείας και μυστικές οικογενειακές συνταγές.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FRESH LINE