Βεβαίωση Safe Restart για την OK! Anytime Markets

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπτεμβρίου 2020
Βεβαίωση Safe Restart για την OK! Anytime Markets

Η OK! Anytime Markets Α.Ε. στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που εφαρμόζει, έλαβε τη βεβαίωση Safe Restart από την TÜV HELLAS. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης, όπως ορίζει η διαδικασία της νέας υπηρεσίας και εν συνεχεία αξιολογήθηκε η συμμόρφωσή της με τις προδιαγραφές ελέγχου για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.

ok-anytime-markets-safe-restart

Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιήθηκε με βάση τις Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις, τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, καθώς και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από αναπνευστική λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό. Η πιστοποίηση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το επίπεδο εφαρμογής των απαιτούμενων ελέγχων για την πρόληψη  εξάπλωσης μεταδοτικών ασθενειών και είναι πλήρως συμβατή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με την ολοκλήρωσή του, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκδίδει Βεβαίωση Ελέγχου η οποία περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τις ανωτέρω προδιαγραφές.

Η OK! Anytime Markets A.E. αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα που τη διακατέχει και παραμένει αναλλοίωτο κομμάτι του DNA της. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 εφάρμοσε στο έπακρο όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, για τους πελάτες και για το προσωπικό της. Με την ίδια αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων, τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων, στο Κέντρο Διανομής, όσο και στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, με στόχο ένα ασφαλές μέλλον.

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριοποίησή της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, το 2004. Συνολικά, απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους μαζί με τους Συνεργάτες της και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με τη μέθοδο του Franchising. Σήμερα, διαθέτει 111 καταστήματα και 2 Grocery stores.

Ενημερώσου για την πρόταση franchise της OK! Anytime Markets, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI