Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας του Mailo’s – The Pasta Project

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 31 Δεκεμβρίου 2020
Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας του Mailo’s – The Pasta Project

To Mailo’s – The Pasta Project το π­­ιο νόστιμο στέκι του Κολωνακίοu. Αν και είναι μόνο ένα χρόνο ανοιχτό έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό που δημιουργεί ουρές έξω από το κατάστημα ή απολαμβάνει τις νοστιμιές του Mailo στο σπίτι.

Τα θαυματουργά Mailo’s Boxes μπορούν να χορτάσουν, με τον πιο γευστικό τρόπο, ακόμα και τον πιο πεινασμένο, ενώ έχουν γίνει ήδη viral και talk of the town.

Πλέον, το Mailo’s – The Pasta Project τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό αλλά και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στον χώρο της εστίασης.

mailos the pasta project proionta

Γιατί ο κόσμος αγαπά το Mailo’s – The Pasta Project

To Mailo’s – The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα.

Το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στα διαλεκτά και ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιεί. Semolina από την Ιταλία, κοτόπουλα από αξιόπιστους Έλληνες παραγωγούς και ιταλική παρμεζάνα 16μηνης ωρίμανσης, είναι μόνο μερικά από τα εκλεκτά υλικά στην κουζίνα του Mailo’s.

mailos the pasta project proionta

Mailo’s – The Pasta Project franchise

Το σύστημα franchise του Mailo’s – The Pasta Project περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα. Με ισχυρό brand name, το Mailo’s – The Pasta Project διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, που εξασφαλίζει το άνοιγμα μιας επιχείρησης με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του δικού σου Mailo’s Pasta Project. Η υποστήριξη της ομάδας της εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT