ΑΒ Βασιλόπουλος: To ΑΒ Home Shop Center πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Νοεμβρίου 2022
ΑΒ Βασιλόπουλος: To ΑΒ Home Shop Center πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

To ΑΒ Home Shop Center, ένα νέο καινοτόμο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση,  το AB Home Shop Center είναι αποτέλεσμα επένδυσης άνω των 10 εκατ. ευρώ και είναι ένα “dark store” που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αττική.

Έτσι, η πιστοποίησή του σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εφαρμόζεται στο πεδίο της Παραλαβής, Αποθήκευσης και Διανομής Τροφίμων και του Home Delivery.

AB Βασιλόπουλος

Η απονομή των σχετικών πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε εντός του AB Home Shop Center στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, σε εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ. και παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών των δύο εταιρειών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και της εταιρείας συμβούλων PRIORITY, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την προετοιμασία των διαδικασιών προς την πιστοποίηση.

Με τον τρόπο αυτό, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ότι όλες οι δράσεις του AB Home Shop Center πραγματοποιούνται τηρώντας τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις και σε περιβάλλον ασφαλείας για τα τρόφιμα.

AB Βασιλόπουλος

Το AB Home Center καταφέρνει έτσι, να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές στο e-shop της εταιρείας, προσφέροντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του. Διασφαλίζει, κατ’ αυτό τον τρόπο, την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο «οικολογική» προώθηση κάθε online παραγγελίας.

Σημειώνεται ότι στο AB Home Center αναμένεται να εργαστούν συνολικά περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι ενώ σε καθημερινή βάση εξυπηρετούνται περισσότερες από 13.000 παραγγελίες από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

AB Βασιλόπουλος

Η κα Έλενα Νικολάου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: «Η κατακόρυφη αύξηση των ψηφιακών πωλήσεων ανεβάζει αντίστοιχα τον πήχη στη διασφάλιση της ποιότητας των διαδικασιών αλλά και της ασφάλειας των τροφίμων. Και όπως γίνεται ξεκάθαρο από την απονομή του σχετικού πιστοποιητικού, το Home Shop Center πληροί στο ακέραιο τις σχετικές προϋποθέσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη  συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και ιδιαίτερα επειδή συνδράμουμε σε ένα τόσο καινοτόμο και σημαντικό έργο» .

Ο κ. Μελετίου Θεμιστοκλής, HSC Operations Manager του ΑΒ Home Shop Center ανέφερε: «Αυτή η πιστοποίηση έρχεται ως επιστέγασμα της αδιάκοπης προσπάθειας μας να παρέχουμε στον πελάτη μας πάντα το καλύτερο. Είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και συνεχιζόμενης συνεργασίας όλων των ομάδων που ενεπλάκησαν για την απόκτηση του. Με αυτήν την πιστοποίηση αποδεικνύουμε, για μια ακόμη φορά, τον σκοπό μας. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, υιοθετώντας πολιτικές και πρακτικές που διασφαλίζουν αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στα προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι των καταναλωτών» .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.