ΑΒ Shop & Go: Το μοντέλο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι κατάλληλο για κάθε νέο επιχειρηματία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Ιανουαρίου 2024
ΑΒ Shop & Go: Το μοντέλο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι κατάλληλο για κάθε νέο επιχειρηματία

Το μοντέλο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ. Τα καταστήματα ΑΒ Shop & Go αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία αγορών. Το ΑΒ Shop & Go προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών, προσφέροντας πολλές επιλογές μαζί με ταχύτητα αγορών και φιλική εξυπηρέτηση.

Το μοντέλο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΒ Shop & Go, αποτελεί μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος. Το δίκτυο της ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχει πετύχει, έχει δώσει ώθηση συνολικά στον χώρο του franchising, στην ελλαδική αγορά. Ήδη αριθμεί πάνω από 160 αστικά καταστήματα franchise πώλησης τροφίμων, ΑΒ Shop & Go, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται. «Η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους επιχειρηματίες ή entrepreneurs να μπουν ισότιμα στον κόσμο του επιχειρείν» εξηγεί ο κ. Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & affiliate Retail Director της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FRANCHISE SUCCESS.

ΑΒ Shop & Go κατάστημα

Συνεχής στήριξη στον νέο συνεργάτη

Η ΑΒ υποστηρίζει τον νέο επιχειρηματία στο ξεκίνημα της επιχείρησής του, αναλαμβάνοντας:

• Την επιλογή κατάλληλου ακινήτου και όλη τη χρηματοοικονομική μελέτη για την υλοποίηση της επένδυσης.
• Τη συνεννόηση για την εξασφάλιση του ακινήτου με σταθερό ενοίκιο.
• Την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού.
• Την προμήθεια του εμπορεύματος που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα.
• Την εκπαίδευση του προσωπικού από εξειδικευμένα στελέχη της ΑΒ Βασιλόπουλος.
• Τη συνεχή υποστήριξη με συχνές επισκέψεις, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, έχοντας ως κοινό στόχο την ομαλή λειτουργία του καταστήματος, καθώς και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι μαζί με τον ενδιαφερόμενο από τη στιγμή της συμπλήρωσης της αίτησης, επικοινωνώντας άμεσα και ουσιαστικά όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός νέου καταστήματος, αλλά και σε ό,τι χρειαστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.