Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Coffee Berry στη Γερμανία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρτίου 2024
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Coffee Berry στη Γερμανία

H Coffee Berry συνεχίζει την ανάπτυξή της στο εξωτερικό με το πρώτο κατάστημα franchise στη Γερμανία. Στη Στουτγάρδη, στη διεύθυνση Neuebrückestr 2, 70173 το νέο Coffee Berry είναι έτοιμο να γοητεύσει τους καταναλωτές με τους αγαπημένους καφέδες και σνακς και με τη γνωστή υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της αλυσίδας.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα, η Coffee Berry έχει ήδη παρουσία σε 5 χώρες & 3 ηπείρους με συνολικά περισσότερα από 230 καταστήματα. Όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με επίκεντρο το όραμα αυτό, η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς.

Η φιλοσοφία της Coffee Berry είναι να αποτελεί ένα premium street-café όπου οι καταναλωτές απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας της Coffee Berry, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με την υψηλής ποιότητας καφέ.

Η ομάδα της Coffee Berry αναζητά ανθρώπους με πάθος για τον καλό καφέ, ώστε να προσφέρουν μαζί την εμπειρία Coffee Berry σε ακόμη περισσότερες γειτονιές. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας με τον συνεργάτη – franchisee η ομάδα της Coffee Berry παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια και επίπεδα. Από την εύρεση του κατάλληλου καταστήματος μέχρι και την αρχιτεκτονική μελέτη, από την περίοδο κατασκευής μέχρι και την εκπαίδευση του προσωπικού η ομάδα Coffee Berry θα δουλέψει μαζί με τους franchisees ώστε να υποδεχθούν άψογα τους νέους καταναλωτές.

Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της Coffee Berry είναι το σήμα κατατεθέν σε όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας. Από την προσεκτική επιλογή των κόκκων καφέ – έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες απευθείας με φάρμες καφέ -, τις άριστες συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, το ιδανικό καβούρδισμα μέχρι τη συσκευασία του προϊόντος και φυσικά τη διανομή στα καταστήματά της. Η ομάδα της Coffee Berry δουλεύει με συνέπεια πάνω στον καφέ και γνωρίζει εις βάθος την παρασκευή του σε όλα τα επίπεδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY