Άνοιξε το νέο κατάστημα Worship.Coffee στο Μαρούσι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Νοεμβρίου 2023
Άνοιξε το νέο κατάστημα Worship.Coffee στο Μαρούσι

Το Worship.Coffee άνοιξε το νέο κατάστημά του στο Μαρούσι, φέρνοντας την αγάπη για τον καλό καφέ σε μια νέα περιοχή. Όπως είχε αναφέρει το franchiseportal.gr στα σχέδια της Worship.Coffee ήταν η επέκταση σε τέσσερις νέες περιοχές. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 52.

Πέρα από το Μαρούσι, η οικογένεια του Worship.Coffee επεκτείνεται σε Ψυχικό, Βριλήσσια και Νέα Σμύρνη. Το Worship.Coffee ξεκίνησε την πορεία του το 2020 με το κατάστημα Χαλάνδρι και ένα χρόνο αργότερα άνοιξε το κατάστημα στη Νέα Ερυθραία.

Γιατί αποτελεί μια ελκυστική πρόταση

Το Worship.Coffee αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση καθώς:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, με στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις όλες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand.

Worship.Coffee Μαρούσι

Ο ιδανικός συνεργάτης franchisee είναι αυτός που οραματίζεται τη δική του επιχείρηση και παράλληλα μοιράζεται την ίδια αγάπη για τον καφέ και την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων που φτιάχνουν καθημερινά την ημέρα του πελάτη. Είναι ο άνθρωπος που έχει διάθεση να μάθει και να εξελίξει τη φιλοσοφία πίσω από το concept του Worship και παράλληλα να εξελιχθεί και ο ίδιος. Η ομάδα του Worship παρέχει στον συνεργάτη franchisee και στην ομάδα του, ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ώστε να λειτουργεί η επιχείρησή του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Επομένως, η εμπειρία στο χώρο δεν είναι προαπαιτούμενο για την ένταξη στο δίκτυο του Worship.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WORSHIP.COFFEE