Ανοιχτό παρασκευαστήριο, σε μια Mon Kulur εμπειρία!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2019
Ανοιχτό παρασκευαστήριο, σε μια Mon Kulur εμπειρία!

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, ενός αποδοτικού, ολοκληρωμένου συστήματος franchise. Με γνώμονα τη συνέχιση της παράδοσης, η Mon Kulur έχει εξελίξει τις αποκλειστικές συνταγές που έχει κληρονομήσει από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας, μετατρέποντας το παραδοσιακό σνακ σε μοντέρνα υπόθεση.

mon-kulur-packaging

Αφράτα παραδοσιακά κουλούρια, καλαμποκένιες συνθέσεις, γεμιστές δημιουργίες στην αλμυρή και γλυκιά τους εκδοχή, κουλουροκριτσίνια με φρουτένια επίγευση και σοκολατένιες, ζυμωτές αμαρτίες κάνουν την αλυσίδα Mon Kulur, ιδανική επιλογή για κάθε ουρανίσκο, κάθε ιδιαίτερο γούστο.

mon-kulur-service

Πολλαπλά revenue streams…

Το ευρύ αυτό προϊοντικό μείγμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες κερδοφορίας για τον συνεργάτη- franchisee, ενώ η τριπλή παροχή σε self- service, take away και delivery που προσφέρει η πρόταση Mon Kulur, δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων για τον ίδιο.

mon-kulur-kafes

…σε μια easy opening υπόθεση

Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες του franchising, η εταιρεία κάνει το άνοιγμα του νέου καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση! Με ποιον τρόπο; Υποστηρίζοντας τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και του ιδανικού σημείου για το νέο Mon Kulur κι εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα της περιοχής. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα ευέλικτο μοντέλο franchise που προσαρμόζεται σε κάθε αγορά, με 3 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων.

mon-kulur-xymos-portokali

Μια μοναδική, Mon Kulur εμπειρία

Ο επισκέπτης της Mon Kulur γίνεται “συμμέτοχος” κι ένα με την αλυσίδα. Με ποιον τρόπο; Παρακολουθώντας τη διαδικασία του ζυμώματος από το ανοιχτό παρασκευαστήριο, έχει την ευκαιρία να δει το αγαπημένο του, παραδοσιακό κουλούρι πριν καν αυτό ψηθεί και μεταμορφωθεί σε αλμυρή ή γλυκιά λιχουδιά!

Αποτέλεσμα; Κάθε πελάτης νιώθει μέρος της παραγωγής, σιγουρεύεται για την αγνή πρώτη ύλη των αγαπημένων του σνακ και για τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής κάθε πεντανόστιμου προϊόντος.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR