Ανάπτυξη και νέα γκάμα προϊόντων για το KAFO

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2023
Ανάπτυξη και νέα γκάμα προϊόντων για το KAFO

Ανάπτυξη και νέα γκάμα προϊόντων για το KAFO μέσα από την επέκταση του καταστήματος στο Γουδή και την προσθήκη καινούριων γευστικών επιλογών. Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα KAFO στο Γουδή έχει επεκταθεί και στον διπλανό χώρο, κάτι που εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών για την απόλυτη KAFO εμπειρία. Οι επισκέπτες, εκτός από το μοναδικό blend καφέ, μπορούν να απολαύσουν αφράτες σφολιάτες, λαχταριστά σάντουιτς, γεμιστά κουλούρια, αλλά και μπολάκια superfoods με γιαούρτι.

Όμως τα καλά νέα για τους λάτρεις του KAFO δεν σταματούν εδώ. Ένα νέο κατάστημα shop in shop πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στον Άγιο Δημήτριο. Το νέο αυτό KAFO θα βρίσκεται μέσα σε πολύ μεγάλο βενζινάδικο στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και θα έχει έκταση 25 τ.μ. Το άνοιγμα του καταστήματος έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιανουαρίου του νέου έτους και θα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Ανταγωνιστική επένδυση

Η πρόταση franchise KAFO διακρίνεται για τον διαχρονικό της χαρακτήρα. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική επένδυση με χαμηλό κόστος σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, με την ομάδα του KAFO να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία του συνεργάτη-franchisee. Το επιχειρηματικό μοντέλο του KAFO είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή. Ο συνεργάτης που θα ενταχθεί στην ομάδα του KAFO, με την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορεί να προσαρμόσει το προϊοντικό μείγμα αλλά και το format του καταστήματος στα μέτρα του και στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

KAFO καφές

Σταθερή ποιότητα και ευελιξία

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία του επιχειρηματικού μοντέλου του KAFO που του χαρίζουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

• Ευελιξία: Το format των καταστημάτων και το προϊοντικό μείγμα επιλέγονται για να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο, βάσει μελέτης κάθε αγοράς. Αυτό μεταφράζεται και σε ευελιξία στην αρχιτεκτονική των τιμών.
• Αποδοτικότητα: Ο συνδυασμός αρχικής επένδυσης, μοντέλου κερδοφορίας με πολλά κανάλια (take away, delivery, aggregators) και οργανωμένων εξόδων, κάνει το KAFO την πλέον ανταγωνιστική επιχειρηματική πρόταση.
• Διαφάνεια στο μοντέλο franchise: Η ομάδα του KAFO επιδιώκει συνεργασίες διαφανείς σε κάθε επίπεδο. Έτσι, στο μοντέλο franchise του KAFO δεν θα βρει κανείς κρυφά κόστη ή άλλα «ψιλά γράμματα».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KAFO