Ανανεωμένο μενού από το Mr. Dim

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Δεκεμβρίου 2018
Ανανεωμένο μενού από το Mr. Dim

Η Mr. Dim, το franchise εστίασης με τον ασιατικό αέρα και τον street χαρακτήρα, φροντίζει να παραμένει πάντα στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού, διατηρώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον του.

Πώς; Ανανεώνοντας το μενού της με νέες, ακαταμάχητες γευστικές προτάσεις!

Οι γευστικές προσθήκες περιλαμβάνουν πιάτα που εκπροσωπούν με αυθεντικότητα και πρωτοτυπία αγαπημένες ασιατικές γεύσεις, προσκαλώντας το κοινό σε νέα, συναρπαστικά ταξίδια στην Ιαπωνία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, την Κορέα, την Ινδονησία και τη Μαλαισία.

Σαλάτα με φύκια, ψητό φιλέτο σολομού και σούπα με γαρίδες είναι μερικά από τα νέα πιάτα που αποτελούν το εισιτήριο για νέες γευστικές περιπέτειες για όλα τα γούστα!

Με τη στρατηγική της προσθήκης νέων πιάτων, η Mr. Dim ενισχύει την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία των καταστημάτων. Παράλληλα, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μια νέα και δυναμική καμπάνια marketing στα social media, η οποία θα προσελκύσει νέα κοινά και θα υπενθυμίσει στο κοινό την ποιότητα και την δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει το δίκτυο.

Περήφανος πρεσβευτής της ασιατικής κουζίνας και ιδανική επιλογή για πολλαπλά κοινά, η Mr. Dim καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού προσφέροντας ελκυστικές προτάσεις για κάθε είδους γεύμα.