Ανανεωμένες προτάσεις franchise από την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιανουαρίου 2021
Ανανεωμένες προτάσεις franchise από την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχοντας ως στρατηγικό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και την προσαρμογή στα νέα ανταγωνιστικά δεδομένα, ανέπτυξε και εξελίσσει διαρκώς ένα οργανωμένο δίκτυο franchise, στηρίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα, απευθυνόμενη σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και διάθεση για επιτυχία.

Oι προτάσεις franchise της ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν να επενδύσουν σε έναν κλάδο ανθεκτικό με προοπτικές και δυναμική, έχοντας την υποστήριξη ενός έμπειρου και επιτυχημένου ομίλου.

kritikos-sinergatis-franchise-logo

Τα ΚΡΗΤΙΚΟΣ Συνεργάτης είναι καταστήματα 200-250 τ.μ. με μικρό αποθηκευτικό χώρο σε αστικές περιοχές και περιφέρεια που εστιάζουν στη γρήγορη εξυπηρέτηση, την ποικιλία προϊόντων και τις χαμηλές τιμές πώλησης. Ο franchisee έχει στη διάθεσή του το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας και με ένα σύγχρονο σχεδιασμό καταστήματος προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Αποτελεί την ιδανική πρόταση στον κλάδο με το χαμηλότερο κόστος επένδυσης και εγγύηση επενδυμένου κεφαλαίου.

kritikos-mini-market-logo

ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market αποτελούν μικρά και οργανωμένα καταστήματα 80-100 τ.μ. με μικρό αποθηκευτικό χώρο και με φιλικό-οικείο χαρακτήρα που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, προσφέρουν ταχύτητα και ευκολία αγορών και χαρακτηρίζονται για την απλότητα στη λειτουργία τους και την εύκολη διαχείριση.

Επίσης, διαθέτουν 3.000 – 3.500 επιλεγμένους κωδικούς υψηλής κυκλοφορίας και υποστηρίζονται με δυναμικό εμπορικό πλάνο marketing & πωλήσεων που συγκλίνει με εκείνο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, απολαμβάνοντας τα προνόμια και τη δυναμική της αλυσίδας. Παράλληλα, εστιάζουν στην προσωπική εξυπηρέτησή και αποτελούν την πιο επιτυχημένη επιχειρηματική επιλογή για Συνεργάτες με απασχόληση στο κατάστημα.

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες Supermarket με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Η καθημερινή υποστήριξη, η συνεργασία, η ευελιξία, η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους για την επίλυση κάθε δυσκολίας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για παραγωγικές συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα σε κάθε τομέα.