Ακόμα ένα κατάστημα Pet City στη Βάρη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Απριλίου 2020
Ακόμα ένα κατάστημα Pet City στη Βάρη

Το δίκτυο Pet City συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία και μας παρουσιάζει ακόμα ένα νέο κατάστημα στη Βάρη. Συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου 87 & Μυκόνου βρίσκουμε στο εξής τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους, σε εκπληκτικές τιμές.

pet-city-franchise

Το δίκτυο Pet City αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising και αναζητούν συνεργάτες στην ελλαδική περιφέρεια. Ο υποψήφιος franchisee δραστηριοποιείται στην ανερχόμενη αγορά των pet shops με ένα brand που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, εδώ και 32 χρόνια.

pet-city-franchise-etaireia

Πελάτες και συνεργάτες επωφελούνται από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας καθώς με τις προνομιακές τιμές και την υψηλή ποιότητα αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας στα καταστήματα του δικτύου.

Παράλληλα, οι συνεργάτες επωφελούνται από τα υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της εξαιρετικά προνομιακής τιμής τους. Η διαχείριση και ο έλεγχος των προϊόντων γίνεται πιο εύκολα γιατί οι λιανέμποροι που τα διακινούν μπορούν και ελέγχουν άμεσα την ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων, την ποιότητά τους και τα αποθέματα.

pet-city-franchise-glyfada

Η πρόταση franchise των Pet City σχεδιάστηκε, ούτως ώστε να παρέχει σε κάθε νέο μέλος του δικτύου όλες τις γνώσεις και τα εφόδια που του επιτρέπουν να λειτουργεί αποδοτικά τη δική του επιχείρηση. Μάλιστα, με το ειδικό πρόγραμμα multi-unit, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να λειτουργεί πάνω από 1 κατάστημα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία.

Μάθε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Pet City, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise