Ακόμα ένα κατάστημα Παραδοσιακό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Νοεμβρίου 2020
Ακόμα ένα κατάστημα Παραδοσιακό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Παραδοσιακό, το δίκτυο franchise που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και επεκτάθηκε σε Αττική και Κύπρο, καλωσορίζει στην οικογένειά του ακόμα ένα κατάστημα. Σύντομα, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας θα ανοίξει ένα νέο Παραδοσιακό για να μας φτιάξει τη μέρα, τιμώντας την παράδοση!

paradosiako-diktyo-franchise

Παραδοσιακές μπουγάτσες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρέσκο γιαούρτι, παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστές scrocchiarella και πολλά ακόμα παρασκευάζονται καθημερινά στα καταστήματα Παραδοσιακό, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το Παραδοσιακό οδηγεί συνεχώς τους καταναλωτές σε νέες εμπειρίες, παρασκευάζοντας διαρκώς προϊόντα διαφορετικά και υψηλής ποιότητας. Εμπλουτίζει σταθερά τον κατάλογό του και συμβαδίζει με τις διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή, επιτυγχάνοντας έτσι διαφοροποίηση απέναντι στα καταστήματα της υπόλοιπης αγοράς.

paradosiako-alisida-franchise

Με κύριο χαρακτηριστικό ανάπτυξης την ελληνική κουζίνα, η αλυσίδα εξασφαλίζει αυθεντικές γεύσεις με τις καλύτερες πρώτες ύλες, προσφέροντας προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Το πάθος του Παραδοσιακό είναι η ανακάλυψη νέων μοναδικών γεύσεων και προϊόντων που δίνουν στο κοινό «κάτι διαφορετικό».

Για τη δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Οι εκατοντάδες άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες. Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που προσφέρουν τα καταστήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ