Ακόμα ένα franchise για την FRANKLIN στη Λάρισα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Δεκεμβρίου 2018
Ακόμα ένα franchise για την FRANKLIN στη Λάρισα!

Η οικογένεια της FRANKLIN COFFEE HOUSE μεγαλώνει με τη δημιουργία ακόμη ενός franchise στην πόλη όπου πρωτοξεκίνησε! Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα FRANKLIN θα λειτουργήσει πολύ σύντομα στην παλαιά Εθνική Οδό, όπου θα προσφέρει ποιοτικό καφέ και λαχταριστά σνακ, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Η ομάδα της FRANKLIN COFFEE HOUSE με πείρα 13 ετών στον χώρο της καφεστίασης, διαθέτει όλη την τεχνογνωσία, την οποία μεταδίδει στους franchisees του δικτύου. «H συνεργασία μου είναι εποικοδομητική και υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει πρώτα σαν φίλους και έπειτα σαν συνεργάτες, γεγονός που συμβάλλει στην επιτυχία του καταστήματος. Επεξεργαζόμαστε τον κάθε κόκκο καφέ με αγάπη και μεράκι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό και κάθε ρόφημά μας να αγγίζει την τελειότητα. Σε αυτό, ασφαλώς και μας έχει βοηθήσει η εταιρεία, με το εξειδικευμένο προσωπικό της που πάντα με χαμόγελο και ευγένεια προσφέρει στον πελάτη τα καλύτερα προϊόντα στη σωστή τιμή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευάγγελος Ρίζος, franchisee της FRANKLIN COFFEE HOUSE στη Λάρισα, επί της οδού Παπαναστασίου 70, ο οποίος λειτουργεί εδώ και 1 χρόνο το κατάστημά του που σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Η FRANKLIN COFFEE HOUSE έχοντας έντονη δραστηριότητα σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρά σε νέες franchise συνεργασίες σε μεγάλα αστικά κέντρα δημιουργώντας, ένα φρέσκο δίκτυο καταστημάτων με σύγχρονα μέσα παραγωγής που εγγυόνται την άριστη και σταθερή εμπειρία σε κάθε FRANKLIN! Γιατί να επιλέξω franchising με FRANKLIN COFFEE HOUSE;

  • Για την πολυετή εμπειρία της ομάδας διοίκησης.
  • Για τη διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία.
  • Για την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
  • Για το In-house Τμήμα Marketing που «τρέχει» ειδικές καμπάνιες.
  • Για την πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική που κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες.
  • Για την άριστη οργάνωση στο take away & delivery.
  • Για το χαμηλό κόστος επένδυσης με χαμηλό entry fee και μηδενικά royalties.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FRANKLIN COFFEE HOUSE