Αέρας ανανέωσης για το Baristi Speciality Coffee στον Νέο Κόσμο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιανουαρίου 2021
Αέρας ανανέωσης για το Baristi Speciality Coffee στον Νέο Κόσμο

Η ανακαίνιση του Baristi Speciality Coffee ολοκληρώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα τραβάει τα βλέμματα! Εξάλλου, τα καταστήματα Baristi ξεχωρίζουν για το μοντέρνο design τους, όπως μας αναφέρει και ο Γεράσιμος Γιαννούτσος, franchisee του δικτύου σε Πειραιά και Αιγάλεω.

«Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον εξαρχής, ήταν το μοντέρνο design των καταστημάτων και δοκιμάζοντας το προϊόν, πείστηκα για μια συνάντηση με τον Παναγιώτη Ανδρεσάκη, Ιδρυτή της εταιρείας, τον οποίο και ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει», τονίζει.

baristi-speciality-coffee-franchise-neos-kosmos1

Τα Baristi Speciality Coffee, είναι αποδοτικά καταστήματα που φέρουν ένα δυνατό brand name, συνυφασμένο με την κερδοφορία που βασίζεται στη διαρκή εκπαίδευση, την πείρα και τη βαθιά γνώση του καφέ. Τα στοιχεία που συνετέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας, δεν είναι άλλα από την ποιότητα των προϊόντων, την εξυπηρέτηση, τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά, τις προσιτές τιμές.

baristi-franchise-speciality-coffee

Το δίκτυο αριθμεί 12 καταστήματα και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise. Μάλιστα, νέα σημεία αναμένονται σύντομα εντός του νομού Αττικής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE