Η AB Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Απριλίου 2024
Η AB Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και στηρίζει έμπρακτα τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη» για κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στόχος αυτού του εγχειρήματος, το οποίο υλοποιείται από την ΔΥΠΑ, με τη στήριξη των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Προστασίας του Πολίτη, είναι να δώσει τη δυνατότητα απασχόλησης και οικονομικής ανεξαρτησίας σε γυναίκες που ενώ θέλουν να φύγουν από κακοποιητικό περιβάλλον, δεν μπορούν λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται, για ακόμα μια φορά, στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των συνανθρώπων που χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια και οικονομική ενίσχυση.

Ανεξάρτητες, Δυνατές, Ελεύθερες Γυναίκες

Η συμπερίληψη, η ισότητα και η διαφορετικότητα αποτελούν διαχρονικά αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος. Με τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία #SupportForWomen, η εταιρεία υιοθετεί πλήρως τους σκοπούς της συγκεκριμένης ενέργειας και θα συμβάλει στην παροχή θέσεων εργασίας σε κακοποιημένες γυναίκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι, ειδικά για τις γυναίκες που είναι θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, η ΔΥΠΑ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία μπορούν να στείλουν email για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη σε θέσεις εργασίας: .

ΑΒ Βασιλόπουλος Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη #SupportForWomen

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των καταναλωτών και των συνανθρώπων της, με ενσυναίσθηση, κατανόηση, και την προστασία και ακεραιότητά τους ως προτεραιότητα των δράσεων της εταιρείας.

 

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού στην Ελλάδα, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.