ΑΒ Shop & Go: η πρόταση ευκολίας για το αστικό περιβάλλον!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Φεβρουαρίου 2019
ΑΒ Shop & Go: η πρόταση ευκολίας για το αστικό περιβάλλον!

Τα ΑΒ Shop & Go ξεκίνησαν το 2014 ως η πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για το κατάστημα ευκολίας. Πρόκειται για μικρά και καλά οργανωμένα καταστήματα που καλύπτουν τις ανάγκες αναπλήρωσης των καθημερινών αγορών κάθε γειτονιάς, τις ανάγκες άμεσης κατανάλωσης αλλά και όποιες άλλες έκτακτες ανάγκες προκύπτουν.

Στόχος των ΑΒ Shop & Go είναι να προσφέρουν υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών. Μια λύση οικονομική και ποιοτική ένα βήμα από τα σπίτια των πελατών αλλά και μέσα στην καρδιά τους!

«Σήμερα, που το καταναλωτικό κοινό στρέφεται εμφανώς προς πιο μικρούς και ευέλικτους χώρους πώλησης, ο χώρος των mini markets αποτελεί επιλογή για το ελληνικό επιχειρείν, που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & Affiliate Retail Director της AB Βασιλόπουλος.

«Συμμετέχοντας σε ένα αξιόπιστο σχήμα franchise, ο franchisee εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης μέσα από τη δοκιμασμένη εμπορική πολιτική, η οποία μεταξύ άλλων του επιβεβαιώνει ότι τα ράφια του θα είναι πάντα γεμάτα. Επιπλέον, η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, η εκπαίδευση προσωπικού, η τεχνογνωσία, ο υψηλός τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτιο στήσιμο του καταστήματος συμβάλλουν στην επιτυχημένη εξέλιξη της επιχείρησης. Ο υποψήφιος Franchisee λοιπόν χρειάζεται να σταθμίσει τα προσδοκώμενα οφέλη της επιλογής του. Ενδεικτικό είναι σε αυτή την κατεύθυνση το μέγεθος του υφιστάμενου δικτύου Franchise, τα χρόνια λειτουργίας του μοντέλου και του δικτύου που επιλέγει να ενταχθεί, καθώς και τα προσφερόμενα οφέλη της κάθε πρότασης όπως για παράδειγμα ζώνη αποκλειστικότητας της συνεργασίας Franchise», μας εξηγεί.

Η επιτυχημένη αυτή συνταγή της AB Shop & Go αναπτύσσεται πλέον με franchising σε ακόμα περισσότερες γειτονιές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Η ΑΒ συμμετέχει ενεργά σε όλα τα στάδια της συνεργασίας και υποστηρίζει την αρχική επένδυση για τον εξοπλισμό μέχρι του ποσού των €100.000 πλέον ΦΠΑ.

Για το δικό σου AB Shop & Go, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.