ΑΒ Βασιλόπουλος: Επεκτείνεται σε περισσότερες πόλεις το e-shop

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Μαΐου 2020
ΑΒ Βασιλόπουλος: Επεκτείνεται σε περισσότερες πόλεις το e-shop

Οι καταναλωτές σε Πάτρα, Λάρισα,Ηράκλειο, Καλαμάτα και Ιωάννινα θα μπορούν πλέον να κάνουν online αγορές μέσα από το ΑΒ Εshop. Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, μετά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, έφτασε και στις πόλεις της Πάτρας, της Λάρισας, του Ηρακλείου, της Καλαμάτας και των Ιωαννίνων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «το ΑΒ Eshop προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μέσα από 9.000 προϊόντα ενώ συγκεντρώνει 1.000 προσφορές, κάθε μέρα, για μεγαλύτερη οικονομία. Με 40 ευρώ ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, τα online ψώνια σας είναι μόνο “μερικά κλικ μακριά” από την πόρτα σας, την ημέρα και ώρα παράδοσης που επιθυμείτε, από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 11:30 έως τις 21:30».

Αναλυτικά οι παραγγελίες γίνονται με 5 απλά βήματα:

  • Επιβεβαιώστε ότι εξυπηρετείστε μέσα από την επαλήθευση του ταχυδρομικού κώδικα
  • Κάντε Εγγραφή ή Σύνδεση στον online λογαριασμό
  • Προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι των online αγορών σας
  • Ορίστε ημέρα και ώρα παράδοσης
  • Ολοκληρώστε την online παραγγελία σας, με τους τρόπους πληρωμής να είναι είτε μετρητά ή κάρτα κατά την παράδοση είτε online πληρωμή με κάρτα

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε και τη νέα υπηρεσία AB Collect με τους  καταναλωτές να μπορούν να κάνουν online τις αγορές τους μέσα από το ΑΒ Eshop και να παραλαμβάνουν από ένα κατάστημα της αλυσίδας που βρίσκεται κοντά τους, την ώρα που τους εξυπηρετεί. Η υπηρεσία AB Collect είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα καταστήματα εντός Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο του κορονοϊού στη χώρα μας καταγράφηκε εντυπωσιακή αύξηση 307%  στις αγορές που πραγματοποιήθηκαν από online σούπερ μάρκετ και η επισκέπτες στις  στις ιστοσελίδες των οκτώ μεγαλύτερων on-line σούπερ μάρκετ ξεπέρασαν τα 4 εκατ. σύμφωνα με στοιχεία των Convert Group και Nielsen Ελλάδας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.