ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Απριλίου 2024
ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης

H ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε το νέο διώροφο κατάστημα στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην  Κρήτη την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για υψηλή ποιότητα, ποικιλία και άριστη εξυπηρέτηση. Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.100 τ.μ., που είναι το πρώτο στον Δήμο Χερσονήσου, βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και διαθέτει μεγάλο αριθμό τμημάτων, όπως το οπωροπωλείο, το τμήμα τυριών – αλλαντικών, φούρνο, κάβα, τυποποιημένα τρόφιμα, καλλυντικά και απορρυπαντικά, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Η συνεχής στήριξη της εγχώριας παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών είναι κύριο μέλημα της εταιρείας. Στο νέο της κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κρήτη, εκτός των προϊόντων που διαθέτει, ευρέως, η εταιρεία στηρίζει περισσότερους από 60 τοπικούς παραγωγούς με την παροχή των προϊόντων τους στα ράφια του καταστήματος, προσφέροντας «τα καλύτερα» που βγάζει ο τόπος. Έτσι, στο κατάστημα της Χερσονήσου μπορεί να βρει κανείς μια διευρυμένη σειρά τοπικά παραγόμενων προϊόντων, φρέσκων και συσκευασμένων (περισσότεροι από 350 κωδικοί), όπως φρούτα, λαχανικά, προϊόντα κρεοπωλείου, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κατεψυγμένα, κρασιά, αναψυκτικά, νερό, μπίρες, μέλι, αρτοποιήματα, καφέδες και αφεψήματα.

ΑΒ Βασιλόπουλος νέο κατάστημα Χερσόνησος Κρήτης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πάντα στο πλευρό των καταναλωτών

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, προχωρώντας σε μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά, για πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων. Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα, θα έχουν όφελος 10% επί της αξίας των αγορών τους και αποκλειστικές προσφορές, όπως  20% σε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά, 25% σε όλα τα κρητικά τυριά και τα αλλαντικά και 15% στο συσκευασμένο μοσχαρίσιο κρέας και το χοιρινό (Krivek), από τις 24 Απριλίου έως και τις 4 Μαΐου, ενώ, 20% όφελος θα υπάρχει σε όλα τα κρασιά και τους αφρώδεις οίνους, με εξαίρεση τις σαμπάνιες, από τις 24 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου.

Το κατάστημα διαθέτει, επίσης, συνολικά, έξι ταμεία, εκ των οποίων τα τρία είναι αυτόματα για γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των αγορών, εξυπηρετώντας στον βέλτιστο βαθμό τους πελάτες που επιθυμούν να κάνουν γρήγορες αγορές, ενώ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά τοπικά εδέσματα.

 

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.