8+1 λόγοι για επένδυση στο Spoon

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιανουαρίου 2020
8+1 λόγοι για επένδυση στο Spoon

Στο Spoon, το κοινό απολαμβάνει βαφλάκια, τα οποία συμπληρώνονται με εξαιρετικές αλμυρές εκδοχές, δροσιστικές σαλάτες, ζεστές μπρουσκέτες, λαχταριστά πιάτα με pasta, ταξιδεύοντας τους πελάτες σε έναν μοναδικό κόσμο γεύσεων, πάντα σε value for money τιμές! Οι φίλοι του Spoon μπορούν να επιλέξουν είτε τον άκρως φιλικό και νεανικό χώρο του καταστήματος, που συνδυάζει pop αισθητική με ρετρό στοιχεία, είτε την υπηρεσία delivery, είτε να τα λάβουν σε χαρακτηριστικές συσκευασίες (take away), κάνοντας βόλτα στην πόλη.

Μάλιστα, η απόλαυση έχει ξεκινήσει ήδη να σκορπίζεται εκτός συνόρων! Σύντομα, το Spoon ταξιδεύει στη Λευκωσία, με το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise.

spoon-franchise4

Ποια τα οφέλη του συνεργάτη ;

Αποκτώντας το δικό του Spoon , ο υποψήφιος συνεργάτης επωφελείται από:

  • To ανερχόμενο brand. To Spoon έχει ήδη κερδίσει 100.000 ευχαριστημένους πελάτες, ενώ κάθε μήνα προστίθενται 500 νέοι στη λίστα των φίλων που το επιλέγουν!
  • Μοναδικά Signature Dishes τα οποία διαθέτουν υψηλό περιθώριο κέρδους και διαφοροποιούν την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό.
  • Fast Start-Up. Μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του Spoon.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μέσω της οποίας τόσο ο franchisee, όσο και το προσωπικό του αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του νέου σημείου.
  • Πλήρες μηχανογραφικό σύστημα που διακρατεί όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία, καθώς και χαμηλό κόστος προμήθειας και συντήρησης.
  • Ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις, ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερη διείσδυση κι ενσωμάτωση στην τοπική κοινότητα αλλά και να αυξάνεται η επισκεψιμότητα του καταστήματος και η εμπιστοσύνη των πελατών.
  • Υψηλές αποδόσεις & Υπεραξίες. Μέσα από την εμπειρία του υφιστάμενου καταστήματος, ο franchisee λαμβάνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις που οδηγούν στην κερδοφορία της επιχείρησής του.
  • Προοπτικές Ανάπτυξης. Το μοντέλο franchise του Spoon έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ευνοεί τη δημιουργία περισσότερων του ενός καταστημάτων, γεγονός που προσφέρει σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης στους συνεργάτες του δικτύου.

spoon-franchise-estiasi

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON