80 χρόνια ΑΒ Βασιλόπουλος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιανουαρίου 2019
80 χρόνια ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος κλείνει φέτος τα 80 και αφιερώνει τα γενέθλιά της στους κοινωνικούς και επιχειρηματικούς της εταίρους. Στο πλαίσιο της ιστορικής διαδρομής και της δυναμικής παρουσίας που έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της ελληνικής αγοράς τροφίμων, η ΑΒ ευχαριστεί τους πελάτες για την καθημερινή τους  εμπιστοσύνη και τους προμηθευτές της για την προσφορά τους στα πιο εκλεκτά προϊόντα.

Τέλος, αφιερώνει τα 80 της χρόνια στην ελληνική κοινωνία, όπου δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται για να δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για όλους και στην οικογένειά της, που μεγαλώνει σταθερά και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 14.000 μέλη.

Πάνω απ’ όλα όμως, αφιερώνει την πολυετή της παρουσία σε καθέναν ξεχωριστά από τους πιστούς της φίλους, μέσα από μια σειρά επετειακών εορτασμών και ενεργειών.

Όλα ξεκίνησαν από το μπακάλικο του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, που εδραζόταν στην οδό Βουλής και σταδιακά εξελίχθηκε στα 460 καταστήματά της ΑΒ, που εδώ και 8 δεκαετίες αναπτύσσονται, υλοποιώντας το όραμα και τις πρωτοποριακές στρατηγικές της επιλογές, έχοντας ως κεντρικούς άξονες τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει αφιερωθεί στη φροντίδα του ανθρώπου. Τα 14.092 μέλη της οικογένειάς της δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό -με θάρρος, ομαδικότητα, ακεραιότητα, χιούμορ και φροντίδα-. Έτσι, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με αξία, έμπνευση και καινοτομία σε όλους εκείνους που εμπιστεύονται το δίκτυό της, αλλά και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, διαθέτοντας πρωτοποριακά προγράμματα σίτισης, σε κάθε γειτονιά της χώρας.

Με οδηγό τη χαρά να προσφέρεις το καλύτερο και την καινοτομία που χαρακτηρίζει κάθε της βήμα, η ΑΒ Βασιλόπουλος 80 χρόνια τώρα έχει επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την ξεχωριστή και πλούσια ποικιλία της, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της και τη μοναδική εξυπηρέτηση.

Με αίσθημα ευθύνης για τις μελλοντικές γενιές, η ΑΒ Βασιλόπουλος πρωτοπορεί και αναλαμβάνει δράσεις που συμβάλλουν καταλυτικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Από την ορθή ενεργειακή διαχείριση στις εγκαταστάσεις της έως το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί εδώ και 16 χρόνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος κινητοποιεί τους ανθρώπους, τους προμηθευτές και τους πελάτες της να αλλάξουν -μικρές ή μεγάλες- καθημερινές συνήθειες και να δημιουργήσουν από κοινού ένα καλύτερο κόσμο, ένα πιο «πράσινο» αύριο.

Με οδηγό την ισχυρή κληρονομιά και τη μακρά παράδοση, το μεράκι για ακούραστη δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά του ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου και των ανθρώπων της, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 χρόνια της σε όλη τη διάρκεια του 2019, με σημείο αφετηρίας τη νέα της καμπάνια «80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς». Πρόκειται για μια καμπάνια που αναδεικνύει όλα εκείνα που την καθιστούν μοναδική -τη μεγάλη της ποικιλία, τη μοναδική της εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της, τις δικές της μάρκες που ξεχωρίζουν, την επιβράβευση των πελατών της μέσα από το σχήμα πιστότητας AB Plus και τις καινοτομίες που διασφαλίζουν καλύτερη αγοραστική εμπειρία- και συνοδεύεται από ένα δυνατό πλάνο επικοινωνίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.