5+2 Λόγοι για να επενδύσεις στο The Texans & Juan’s Cantina

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου 2023
5+2 Λόγοι για να επενδύσεις στο The Texans & Juan’s Cantina

Πολλοί είναι οι λόγοι που κάνουν το The Texans & Juan’s Cantina, την ιδανικότερη επιχειρηματική πρόταση εστίασης αυτή την περίοδο. Πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία που βγαίνει πρωταθλητής στον χώρο της εστίασης συνδυάζοντας δύο concepts σε μια απόλυτα κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση.

Το The Texans & Juan’s Cantina, διεισδύει με μία μόνο επιχειρηματική πρόταση, στην πιο απαιτητική αγορά, την αγορά της εστίασης, που ξεπερνά το 1δις., επιτυγχάνοντας εννιαψήφιες πωλήσεις. Η πρωτοπορία, η πολύχρονη εμπειρία της ομάδας του The Texans & Juan’s Cantina τόσο στον χώρο της εστίασης όσο και στον χώρο του marketing, έχουν δώσει πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία ώστε να βγαίνει νικητής διαχρονικά και σε κάθε περίσταση! Τρανή απόδειξη είναι ότι το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2020, την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, όπου όλα τα καταστήματα εστίασης πλήττονταν από τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης και το The Texans & Juan’s Cantina, έκανε πολύ υψηλές πωλήσεις.

Αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα καθώς, τα δύο concepts βγαίνουν από το ίδιο κατάστημα, την ίδια κουζίνα και την ίδια ομάδα προσωπικού, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα  πολύ υψηλή παραγωγικότητα και πωλήσεις. Λόγω της απλής λειτουργίας του, δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό. Οι διαδικασίες παρασκευής είναι απλοποιημένες και συγκεκριμένες, γεγονός που βοηθάει και στην υψηλή παραγωγικότητα. Παράλληλα, διαθέτει το χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του, το οποίο συνιστά σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, έχει μάθει την «συνταγή της επιτυχίας» και συνδυάζει με τον πιο αποδοτικό τρόπο την παραγωγικότητα των ghost kitchens και την αξιοπιστία που εκπέμπουν τα φυσικά καταστήματα. Ο πελάτης θέλει να τρώει άμεσα και εύκολα το φαγητό του και να γνωρίζει από που είναι αυτό που τρώει. Το The Texans & Juan’s Cantina, παραδίδει καθημερινά ποιοτικό και φρέσκο φαγητό στον χώρο του πελάτη, αξιοποιώντας όλες τις διευκολύνσεις και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι aggregators.

Οι παραπάνω λόγοι κάνουν το The Texans & Juan’s Cantina μια πρόταση franchise με σημαντικά στοιχεία διαφοροποίησης και καινοτομίας, κατάλληλη για τον συνεργάτη franchisee που επιθυμεί μια φρέσκια και επικερδή επιχείρηση στον χώρο της εστίασης. Επιτυγχάνει τον καλύτερο συνδυασμό των βέλτιστων τακτικών για να βγει νικητής στην αγορά της εστίασης με δύο concepts και μια επιχειρηματική πρόταση που προσδίδουν διαχρονική κερδοφορία και υψηλές πωλήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE TEXANS & JUAN’S CANTINA