5+1 λόγοι για να επενδύσεις στο σύστημα franchise Everest

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Αυγούστου 2023
5+1 λόγοι για να επενδύσεις στο σύστημα franchise Everest

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, η ζήτηση για γρήγορο και νόστιμο φαγητό, συνοδευόμενο από έναν καλό καφέ, είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα everest απαντούν κατάλληλα σε αυτές τις ανάγκες, με ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα που δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών. Ταυτόχρονα, το επιχειρηματικό μοντέλο εξασφαλίζει την κερδοφορία των franchisees, θέτοντας παράλληλα τα σωστά θεμέλια ως προς τη βιωσιμότητα του δικτύου.

Τα everest προσφέρουν μια σειρά από ελκυστικά προνόμια και ευκαιρίες για τους νέους επιχειρηματίες. Ακολουθούν 5+1 λόγοι για να επενδύσεις στο σύστημα franchise everest:

  1. Καθιερωμένο brand name

Τα everest αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα, με περισσότερα από 200 σημεία πώλησης που εξυπηρετούν περισσότερο από 100.000 πελάτες ημερησίως καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η συμμετοχή στο δίκτυο franchise everest συνεπάγεται στη συμμετοχή σε ένα καθιερωμένο brand name με πιστή βάση πελατών.

  1. Έμφαση στην ποιότητα και την ποικιλία

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν τα everest να ξεχωρίζουν η ποικιλία και η ποιότητα των γευστικών επιλογών του, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Στα καταστήματα everest o καταναλωτής μπορεί να απολαύσει μέσα από μια ευρεία γκάμα που καλύπτει τις ανάγκες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απολαυστικοί καφέδες και ροφήματα, φρεσκοφουρνιστές πίτες, λαχταριστά σάντουιτς και τορτίγες, δροσερές σαλάτες αλλά και γλυκά snacks φτιάχνονται καθημερινά στα καταστήματα για να ικανοποιήσουν κάθε γευστική προτίμηση.

«Τα οργανωμένα και υπεύθυνα σήματα οφείλουν να προστατεύουν τους franchisees τους, αναπτύσσοντας μαζί τους μία σχέση εμπιστοσύνης και υποστηρίζοντάς τους σε λειτουργικό επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνουν καλά επίπεδα κερδοφορίας.» Κατερίνα Παπαγεωργίου, Γενική Επιχειρησιακή Διευθύντρια Σημάτων GOODY’S BURGER HOUSE και everest.

  1. Δραστηριοποίηση σε μια προσοδοφόρα αγορά

Η αγορά coffee and snack παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη. Η IBIS World εκτιμά την τρέχουσα αξία της αγοράς των ΗΠΑ σε 23,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Technavio υπολογίζει ότι η αξία της αγοράς θα αυξηθεί κατά 11,69 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έως το 2025.*

*https://www.ibisworld.com/industry-statistics/market-size/sandwich-sub-store-franchises-united-states/

  1. Πολλαπλές ροές εσόδων

Τα everest είναι παράλληλα και ο ιδανικός προορισμός για γρήγορες, γευστικές, healthy και ποιοτικές επιλογές κάθε είδους. Ο διευρυμένος κατάλογος που καλύπτει τις ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι στρατηγικές συνεργασίες, που οδηγούν στην εισαγωγή καινοτόμων on the go προϊόντων, υψηλής προστιθέμενης αξίας, η αξιοποίηση του delivery μέσω των aggregators συμβάλλουν στην διείσδυση σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό και κατά συνέπεια στην επίτευξη πολλαπλών ροών εσόδων.

  1. Οικονομίες κλίμακος

Η συμμετοχή στο δίκτυο franchise everest εξασφαλίζει τη δυνατότητα του franchisee να επωφεληθεί από τη αγοραστική δύναμη του brand, το χαμηλότερο food cost, καθώς και τις ευνοϊκές συνεργασίες με προμηθευτές. Αυτά τα πλεονεκτήματα μπορούν να συμβάλουν σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους και βέλτιστες συνολικές αποδόσεις.

  1. Διαρκής υποστήριξη

Οι franchisees των everest επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης που καλύπτουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός καταστήματος, συμπεριλαμβανομένης της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού, εύρεσης της κατάλληλης τοποθεσίας, εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του καταστήματος, καθώς και της στοχευμένης στρατηγικής μάρκετινγκ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EVEREST