400 καταστήματα franchise και 300 χρόνια ιστορίας με την υπογραφή της MADO!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουνίου 2018
400 καταστήματα franchise και 300 χρόνια ιστορίας με την υπογραφή της MADO!

Ακούγοντας MADO, 3 πράγματα μας έρχονται στο μυαλό. Θεϊκό παγωτό dondurma, αυθεντικά ανατολίτικα γλυκά και γεύματα, αξεπέραστη ποιότητα! Η MADO με παρουσία σε 18 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Περσικό Κόλπο με 300+ καταστήματα franchise σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον franchisee που θα την επιλέξει.

Οι γεύσεις της MADO πηγαίνουν 170 χρόνια πίσω, όταν η πρώτη γενιά της οικογένειας Yasar και ιδρυτές της εταιρείας έφτιαξαν το Karsambach, την πρώτη μορφή του παγωτού Kahramanmaras, αναμιγνύοντας χιόνι με εκχυλίσματα φρούτων και μελάσα. Έτσι, δημιουργήθηκε το δημοφιλές παγωτό dondurma, το οποίο παρασκευάζεται από κατσικίσιο γάλα και σαλέπι, συστατικά που του χαρίζουν τη γνωστή πλούσια γεύση και τη μαστιχωτή υφή του.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν ήδη δυο καταστήματα MADO. Ένα μικρό take-away και ένα ζαχαροπλαστείο «κόσμημα» που σερβίρει τα πιο εκλεκτά ροφήματα και εδέσματα, διατηρώντας την παράδοση και την κουλτούρα χρόνων! H MADO σε όποια χώρα δραστηριοποιείται σημειώνει εξαιρετική πορεία, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε έρευνες αγοράς και κάθε φορά επιλέγει ποια ομάδα προϊόντων θα αναδείξει, ώστε να διασφαλίσει την επιτυχία του franchise καταστήματος.

Τo επιχειρηματικό μοντέλο της MADO αποτελεί μια δοκιμασμένη συνταγή που οδηγεί στην επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύεται από τη διεθνή παρουσία της εταιρείας με δυναμική ανάπτυξη σε δεκάδες χώρες. Η MADO γνωρίζει τις ανάγκες του franchisee και παρέχει διαρκή υποστήριξη σε όλα τα στάδια συνεργασίας. Ακόμα, προσφέρει ετοιμοπαράδοτα καταστήματα «με το κλειδί στο χέρι», ενώ παράλληλα παρέχεται βοήθεια στην επιλογή του προσωπικού του υποψήφιου συνεργάτη, σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του καταστήματος.