4 νέα καταστήματα franchise προστίθενται στο δίκτυο Nails 4 You!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτωβρίου 2020
4 νέα καταστήματα franchise προστίθενται στο δίκτυο Nails 4 You!

Με 4 νέα franchise καταστήματα επεκτείνεται το δίκτυο Nails 4 You , το beauty lounge που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες και το προτιμούν για την περιποίηση τους. Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

Nails 4 You franchise

Spots ομορφιάς και χαλάρωσης

To πρώτο Nails 4 You άνοιξε το 2016 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο beauty spot των γυναικών. Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τηΤΗΕ FRANCHISE CO. , τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας! Πολύ πρόσφατα άνοιξε το νέο κατάστημα Nails 4 You στην Παλλήνη και σε λίγο καιρό οι Αμπελόκηποι, τα Πατήσια και η Νέα Σμύρνη θα αποκτήσουν τα δικά τους σημεία περιποίησης άκρων.

Nails 4 You franchise

Η δυναμική επιχειρηματική πρόταση με τη χαμηλή αρχική επένδυση

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του.

Nails 4 You franchise

Μέσα σε μόλις 35 μέρες, ο franchisee του Nails 4 you παίρνει στα χέρια του τα κλειδιά της δικής του επιχείρησης, καθώς η ομάδα του επιτυχημένου brand διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Το διάστημα αυτό γίνεται ακόμα μικρότερο, αν αποφασίσει να επενδύσει στο πρόγραμμα resale της μητρικής εταιρείας.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU