3+1 λόγοι γιατί ξεχωρίζουν τα Mon Kulur

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουλίου 2019
3+1 λόγοι γιατί ξεχωρίζουν τα Mon Kulur

Αυξάνεται και πληθύνεται! Η Mon Kulur, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα, αγγίζει πλέον τα 14 καταστήματα και κάνει καθημερινά πολλά στομάχια κι εκατοντάδες ουρανίσκους χαρούμενους από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Νέο τους απόκτημα; Ο Κορυδαλλός και το Μαρούσι.

mon kulur mpares dimitriakwn2

Ολοένα και περισσότεροι νέοι συνεργάτες μπαίνουν στο δίκτυο Mon Kulur και διαμορφώνουν το δικό τους κατάστημα, το οποίο γίνεται ο νέος αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων. Και ποιος δεν θέλει ένα χορταστικό κουλούρι κι έναν πεντανόστιμο καφέ ή έναν φρέσκο χυμό για πρωινό; Ποιος δεν έχει νιώσει μια λιγούρα για σοκολάτα και για γλυκό;

monkulur gemista

Γιατί ξεχωρίζουν τα καταστήματα Mon Kulur

Κάθε στιγμή της ημέρας, τα Mon Kulur διακρίνονται για τις ουρές. Ουρές σε κόσμο, που απομακρύνεται από το κατάστημα, κρατώντας πολύχρωμα κουλούρια, κουλουροκριτσίνια, μπάρες δημητριακών και κάθε λογής λιχουδιά, απολαμβάνοντας το ρόφημα, τον χυμό ή τον καφέ του. Διακρίνονται επίσης από τα αρώματα, που διαχέονται στον δρόμο, καθώς κάθε κουλούρι πλάθεται και ψήνεται εκείνη τη στιγμή, παρουσία των πελατών. Ενώ ταυτόχρονα, ξεχωρίζουν για τις χαμογελαστές παρέες που κάθονται έξω από το κατάστημα, απολαμβάνοντας κάθε ξεχωριστή λιχουδιά και κάθε απολαυστικό ρόφημα.

mon.kulur.whiteboard

Μα πιο σημαντικό είναι το χαμόγελο, η καλημέρα και το κάθε ξεχωριστό «στην υγειά σας», που λέγεται ονομαστικά, για κάθε ρόφημα ή καφέ που σερβίρεται. Διότι το δίκτυο Mon Kulur θεωρεί κάθε παραγγελία, μια μοναδική υπόθεση και φροντίζει να τη λέει…. με τ’ όνομά της!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR