2ο open career event της χρονιάς από τη WATT+VOLT

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Οκτωβρίου 2022
2ο open career event της χρονιάς από τη WATT+VOLT

Το 2ο open career event διοργανώνει η WATT+VOLT για τη φετινή χρονιά. Την Τετάρτη 19/10 από τις 10:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα, η εταιρεία ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται υποψήφιους WATT+VOLTers  στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι.

Η σταθερή της ανάπτυξη οδηγεί σε συνεχείς ανάγκες για στελέχωση, ειδικά στην εμπορική διεύθυνση, καθώς στοχεύει στη διαρκή ενδυνάμωση των ομάδων της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι υποψήφιοι, ερχόμενοι στο open career event της WATT+VOLT, θα μπορούν να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις της WATT+VOLT, τον χώρο που μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό χώρο εργασίας τους αλλά και μελλοντικούς συναδέλφους. Ταυτόχρονα, έχοντας μαζί το βιογραφικό τους, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το HR το επόμενό τους βήμα στην αγορά της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, με την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι νέοι WATT+VOLTers θα έχουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, μερικά εκ των οποίων είναι ο σταθερός μηνιαίος μισθός, το σταθερό ωράριο εργασίας, η δυνατότητα αποκλειστικής τηλεργασίας , η υπογραφή σύμβασης αορίστου χρόνου, bonus παραγωγικότητας αλλά και bonus πρόσληψης 400€. Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των υπηρεσιών ενέργειας της εταιρείας σε προνομιακές τιμές αλλά και του ιατροφαρμακευτικού προγράμματος που είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ (https://watt-volt.typeform.com/to/JEeV8CxF ), είτε να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
WATT+VOLT