20 χρόνια AB PLUS από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Ιανουαρίου 2016
20 χρόνια AB PLUS από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δυναμικά ξεκινάει το 2016 για την ΑΒ με τη νέα καμπάνια «20 Χρόνια AB Plus », που προσφέρει στους καταναλωτές, τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές και να κερδίσουν πολλούς πόντους κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 7/1 , εκτός από μεγάλες προσφορές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά και σε ολόκληρες κατηγορίες έως -50% για όλους , η ΑΒ επιβραβεύει τους κατόχους της κάρτας «ΑΒ Plus Card » με αποκλειστικά προνόμια:

  • 20 πόντοι για κάθε 20€ αγορών κάθε Τετάρτη
  • 20.000 πόντους σε 20 τυχερούς κάθε εβδομάδα
  • το αγαπημένο τους απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων από 38 μεζούρες και πάνω* σε εκπληκτική προσφορά, κάθε μέρα!

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τις προσφορές μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος (www.ab.gr ) ενώ θα αναρτώνται και στο AB Mobile App . Επιπλέον, τα στοιχεία των νικητών θα επικοινωνούνται τόσο μέσω της ιστοσελίδας όσο και από τα social media της εταιρείας (Facebook, Twitter).

Και επειδή γενέθλια χωρίς συγκίνηση, γέλια και δώρα δεν γίνονται…η ΑΒ μαζί με όλες τις παραπάνω ενέργειες, μέσα από εσωτερικούς διαγωνισμούς ειδικά σχεδιασμένους μόνο για τους υπαλλήλους της, θα χαρίσει στους τυχερούς νικητές έως και 2.000 πόντους ΑΒ Plus !

Η κάρτα ΑΒ Plus κλείνει τα 20 χρόνια της και η ΑΒ Βασιλόπουλος το γιορτάζει με τους πελάτες και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν και συνεχίζει δυναμικά τις προωθητικές της ενέργειες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.